Στο 10ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Αγροτών συμμετείχε ενεργά, ως πρεσβευτής της Ελλάδας, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

 

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Έλληνας ευρωβουλευτής στηρίζει το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Αγροτών, τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εκδήλωση αφιερωμένη στους νέους αγρότες.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ευρωπαϊκή πολιτική οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας, από το 2012 με μεγάλη επιτυχία. Φέτος συγκέντρωσε περισσότερους από 500 νέους αγρότες από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Από την Ελλάδα συμμετείχε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών Νίκος Παυλονάσιος.

Το Συνέδριο έχει ως κύριο στόχο την προώθηση της ευρωπαϊκής γεωργίας και αγροτικής ανάπτυξης, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει τον θεμελιώδη ρόλο των νέων αγροτών στη διασφάλιση της βιωσιμότητας του αγροτικού τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ…

Related posts

Ο Γιάννης Ανδριανός εγκαινίασε τη FRESKON 2026

Μήνυμα αποτυχίας της δημόσιας εκπαίδευσης οι 18.000 αιτήσεις για πρότυπα και Ωνάσεια

Στέφανος Ληναίος (1928-2026): Ο ευγενής του θεάτρου και του αγώνα πέρασε στην αθανασία