Παράταση για όλους τους δανειολήπτες

 

• Πρόσκληση στους δανειολήπτες που έχουν υπαχθεί στον Ν. Κατσέλη με προσδιορισμένη δικάσιμο μετά την 15η Ιουνίου 2021 οι οποίοι δεν υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση επαναπροσδιορισμού στην πλατφόρμα της ΕΓΔΙΧ απηύθυνε κατά την χθεσινή τοποθέτησή του στη Βουλή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας.
Σύμφωνα με τον Ν. 4812/2021 όσες αιτήσεις επαναπροσδιορισμού δεν υποβλήθηκαν εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών, δύνανται κατ’ εξαίρεση να υποβληθούν από την 1η.7.2021 έως και τις 15.7.2021.
Επιπλέον, από το Υπουργείο Δικαιοσύνης προβλέφθηκε ειδική ρύθμιση σύμφωνα με την οποία το χρονικό διάστημα από 1η.8.2021 έως 31.8.2021 δεν υπολογίζεται στις προθεσμίες των άρθρων 4Η, 4ΙΑ, 4ΙΣΤ και 4ΙΖ του ν. 3869/2010.

Related posts

Τα «αόρατα» λάθη που κοστίζουν καθημερινά στην επιχείρησή σου

Μαρινάκης: Προϋπολογισμός 2026 – Η Ελλάδα της Επιστροφής. Φοροελαφρύνσεις, Στήριξη Νέων & Οικογενειών, Όχι στη «Μονόπολη» των Παροχών

Οικονομική Άνοιξη με Γεωπολιτική Αβεβαιότητα: Προϋπολογισμός 2026, Αγροτική Θωράκιση και Μάχη κατά της Ευλογιάς