Ιορδάνης Αγαπητός : Oι Sold Out εμφανίσεις στο εξωτερικό και το Hit του χειμώνα

Μικρό καλάθι... το καλάθι του νοικοκυριού την πρώτη εβδομάδα στην Πέλ

Ο Ιορδάνης Αγαπητός γράφει τη δική του ιστορία, αφού κατά τη διάρκεια των εορτών, κατάφερε να πραγματοποιήσει πλήθος SOLD OUT εμφανίσεων σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Βουλγαρία και η Γερμανία. Συγκεκριμένα από την 1η Δεκεμβρίου έως και την 1η Ιανουαρίου, δεν υπήρξε ούτε μία μέρα που δεν πραγματοποίησε Live.

Παράλληλα, μετά την επιτυχία που σημείωσε σε Ελλάδα και Βαλκάνια το «Θα παρακαλάς», το οποίο υπογράφει σε στίχους και μουσική ο ίδιος, έρχεται με το πιο Hot τραγούδι του χειμώνα. Αυτό έχει τίτλο «Που Που Που» και είναι σε μουσική του Κωσταντίνου Παντζή και στίχους του Ηλία Φιλίππου, οι οποίοι του εμπιστεύτηκαν ένα από τα πιο δυνατά τους δημιουργήματα.

Το νέο τραγούδι του συγκεντρώνει πάνω από 1.500.000 προβολές στο Tik Tok, ενώ στο YouTube φτάνει τις 500.000 προβολές. Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότερα από 100 ραδιόφωνα μεταδίσουν το «Που που που», ενώ το κορυφαίο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, Cosmoradio 95.1, το επιλέγει ως το τραγούδι της εβδομάδας για την περίοδο 15/1 έως 22/1.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Related posts

Παρουσίαση βιβλίου με τίτλο: “Σκιές μνήμης Φως ελπίδας”, του Βασίλη Κοντογουλίδη

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Λόγου και Μέλους στα Γιαννιτσά: Επίκεντρο η Βυζαντινή Μουσική

Η Θρυλική «Μαντάμ Σουσού» Ζωντανεύει στην Πέλλα για έναν Ιερό Σκοπό!