Ελένη Φώτη: Μας συστήνεται με 5 αγαπημένα τραγούδια

 

Η Ελένη Φώτη παρουσιάζει ένα Live Concept με πέντε αγαπημένα της τραγούδια (Προσωπικά, Όλα τα ξεχνάς, Σε παρακαλάω, Πάρτε τα όλα, Κάφτρα). Η ιδέα όπως μας είπε ήταν του μαέστρου Χρήστου Ρουπακιά με τον οποίο διάλεξαν κομμάτια που τη συνοδεύουν σε όλη την πορεία της στο τραγούδι.

Ξεκίνησε να εργάζεται ως τραγουδίστρια στα 16 της, ενώ προέρχεται από οικογένεια μουσικών, κυρίως της παραδοσιακής μουσικής. Συμμετείχε σε μουσικές μπάντες, διαφόρων ειδών όπως jazz, pop,rock soul κτλ. Τα τελευταία 3 χρόνια ασχολήθηκε με το έντεχνο λαϊκό και κάνει εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά της Ηπείρου. Παράλληλα είναι τελειόφοιτη στο Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής μουσικής.

Ακούστε το Live Concept 2021 στο Youtube

Related posts

Το «υγρό στοιχείο» του Αθανάσιου Χρήστου πλημμυρίζει το Παρθεναγωγείο Έδεσσας

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ‘’ ΚΑΘΑΡΜΟΣ ‘’ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ !!

Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο της «πράσινης» κινηματογράφησης: Το 2ο εργαστήριο του Green SCAP και ενημερωτική εκδήλωση Agora Talks για τη βιωσιμότητα στα κινηματογραφικά γυρίσματα