Στην ΔΕ Αριδαίας ο Λάκης Βασιλειάδης

Ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συνεχίζει την περιοδεία του στις περιοχές τις Πέλλας και σήμερα Τετάρτη επισκέφτηκε τη Δημοτική Ενότητα Αριδαίας και συγκεκριμένα την Άψαλο, το Άλωρο, την Πολυκάρπη, την Ξιφιανή, το Μεγαπλάτανο και την Όρμα.

Ο Λάκης Βασιλειάδης μιλώντας με κατοίκους και επαγγελματίες υποστήριξε ότι οι συζητήσεις αυτές βοηθούν να διαμορφώσει τις μελλοντικές προτάσεις του για λύσεις στα διάφορα μικρά και μεγάλα προβλήματα της περιοχής και καλεί όλες και όλους του πολίτες της Πέλλας να τον συναντήσουν στη συνέχεια της περιοδείας του.

Related posts

Πλημμύρισε με κάλαντα και παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα το Μέγαρο της Βουλής

Λάκης Βασιλειάδης: «Πρωτοβουλία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την αποκατάσταση αδικιών σε βάρος γεωργών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο»

Το «Εμπόλεμο» ως Δούρειος Ίππος: Η Αλβανική Στρατηγική για το Ανύπαρκτο «Τσάμικο»