Στη Βουλή ο Πανίκας!

Το παράπονο του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Εμφάνιση στη Βουλή, με το γνωστό βαρύ  ύφος του, έκανε, σύμφωνα με το Βηματοδότη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο «Πανίκας» πήγε κατευθείαν στο γραφείο του γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου, αλλά ουδείς γνωρίζει τι ζήτησε ή έστω τι θέμα συζήτησαν.
Όμως, όπως αναφέρει η στήλη, προτού εισέλθει στο γραφείο του κ. Μπαλτάκου συναντήθηκε τυχαίως στον διάδρομο του πρώτου ορόφου της Βουλής με τον αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου Γιώργο Καλαντζή.
«Μόνο στα δύσκολα με θυμάται η ΝΔ, όταν πλησιάζουν εκλογές» του παραπονέθηκε. Και ο κ. Καλαντζής τού απάντησε: «Και τι θέλεις να γίνει, να τηλεφωνήσει ο Σαμαράς στους δικαστές να μη σε δικάσουν;». Και η συζήτηση έκλεισε εκεί.

Related posts

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπουργό Εσωτερικών

Άνοιγμα της αγοράς του Βιετνάμ για το ελληνικό ακτινίδιο Κώστας Τσιάρας: Στόχος μας η συνεχής διεύρυνση των αγορών για τα ελληνικά προϊόντα- Ανοίγουμε νέους δρόμους για τον πρωτογενή τομέα

Γρηγόρης Δημητριάδης: Ο «αρχιτέκτονας» της βάσης «οργώνει» τη χώρα – Στο πλευρό του Mr. Greg και η «γαλάζια» Πέλλα