Προκλητική δήλωση Μπουτάρη: “Να βάλουμε χαράτσι 500 ευρώ στους φοιτητές!”

Μια από τις… γνωστές του δηλώσεις έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star. Ο δήμαρχος πρότεινε να πληρώσουν 500 ευρώ οι φοιτητές για να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα στα πανεπιστήμια.

«Αντί να κλαιγόμαστε πού θα βρούμε τα λεφτά, τα 500 ευρώ δίδακτρα το χρόνο για τους φοιτητές έχει στόχους, αποκτά οικονομική αυτονομία το πανεπιστήμιο, δεν περιμένει πότε θα πάρει τα λεφτά από το κράτος και οι φοιτητές σέβονται περισσότερο αυτό που κάνουν. Δεν λέω ότι δεν είναι λεφτά, είναι, αλλά ας γίνει μία κλιμάκωση. Αυτοί οι οποίοι δεν έχουν ας εξαιρεθούν, αλλά τουλάχιστον ας πληρώνεται ένα ποσό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Related posts

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπουργό Εσωτερικών

Άνοιγμα της αγοράς του Βιετνάμ για το ελληνικό ακτινίδιο Κώστας Τσιάρας: Στόχος μας η συνεχής διεύρυνση των αγορών για τα ελληνικά προϊόντα- Ανοίγουμε νέους δρόμους για τον πρωτογενή τομέα

Γρηγόρης Δημητριάδης: Ο «αρχιτέκτονας» της βάσης «οργώνει» τη χώρα – Στο πλευρό του Mr. Greg και η «γαλάζια» Πέλλα