Παρατείνεται το πρόγραμμα για φθηνό ρεύμα στους Αγρότες

 

Την παράταση του προγράμματος για φθηνό αγροτικό ρεύμα ανακοίνωσε χθες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου συναντήθηκε με τον νέο Υπουργό, Κώστα Τσιάρα.

Ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης έχει μπει το αγροτικό ζήτημα κι ένα από τα κρίσιμα στοιχήματα είναι η ομαλοποίηση της ροής χρήματος προς τους παραγωγούς, καθώς υπήρξαν πολλές αρρυθμίες τους προηγούμενους μήνες. Παράλληλα, στόχος της νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού είναι να πέσουν οι τόνοι με τον αγροτικό κόσμο που ανέβηκαν πολύ ψηλά, ιδίως την περίοδο των αγροτικών κινητοποιήσεων. Κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον νέο μηχανισμό επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο, στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το αγροτικό ρεύμα και στο πρόγραμμα ΓΑΙΑ, στο οποίο είπε ότι θα δοθεί παράταση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Related posts

Δήμος Πέλλας: Πάνω από 88 εκατ. ευρώ το συνολικό μέγεθος έργων και προτάσεων της σημερινής διοίκησης

:Απάντηση της ΔΕΥΑ Πέλλας σε δημοσίευμα για βλάβη

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και ο Δήμος Έδεσσας διοργανώνουν την 𝟖η Πανελλήνια μαθητική συνάντηση “Εκπαίδευση και Λαογραφία 𝟐𝟎𝟐𝟔” στην Έδεσσα.