Πάνω από 48.000 προσλήψεις συμβασιούχων κατά την προεκλογική περίοδο

«Πράσινο φως» από ΣτΕ

  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Αθήνα
Ξεπέρασαν τελικά τις 48.000 οι κατ’ εξαίρεση προσλήψεις, ανανεώσεις συμβάσεων και αποσπάσεις που επέτρεψε το Συμβούλιο της Επικρατείας στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ολοκλήρωντας τα αιτήματα υπουργείων, ΟΤΑ και ΝΠΔΔ το ΣτΕ ενέκρινε ακόμη 2.135 προσλήψεις συμβασιούχων.

Τη μερίδα του λέοντος καταλαμβάνουν 1.549 πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής για 8 μήνες στο πρόγραμμα «άθληση για όλους», 220 πρώην δημοτικοί υπάλληλοι σε υπηρεσίες υποδοχής και ασύλου προσφύγων, 128 άτομα για τις εκπαιδευτικές μονάδες του υπουργείου Οικονομικών, 51 καθητηγές μουσικής κλπ.

Newsroom ΔΟΛ

Related posts

Δημήτρης Μάντζος: «Αν ο λαλίστατος κ. Γεωργιάδης έχει κάνει παράνομες πράξεις ως ρουσφέτι για κάποιους, πρέπει να επέμβει ο Εισαγγελέας και να τον καλέσει να μας τα πει όλα»

Τσιάρας: Το μέλλον του ελληνικού βάμβακος είναι ευοίωνο – Στρατηγική επιλογή η στήριξή του

Χρ. Κέλλας από Κιλελέρ: Νέο μοντέλο για τη γεωργία με έμφαση σε επενδύσεις και ανθεκτικότητα