Ναρκωτικά στην Πέλλα: Συνελήφθη άνδρας με 11 δενδρύλλια κάνναβης στην αυλή του

 Επιμέλεια: Γεωργία Χατζηγρυγορίου 


Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν  αστυνομικοί του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας. Ο άνδρας συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία του συλληφθέντα. Εκεί, οι αρχές εντόπισαν στην αυλή του και μέσα σε γλάστρες, συνολικά 11 δενδρύλλια κάνναβης, με το ύψος τους να κυμαίνεται από 50 έως και 210 εκατοστά. Όλα τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν άμεσα.

Πέρα από τα δενδρύλλια, κατά την έρευνα βρέθηκε και μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 85,4 γραμμαρίων, η οποία επίσης κατασχέθηκε.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί σχετικό βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο Facebook.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών. Η υπόθεση αναδεικνύει τις συνεχείς προσπάθειες των αρχών για την καταπολέμηση της διακίνησης και καλλιέργειας ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή.

Related posts

Δήμος Πέλλας: Πάνω από 88 εκατ. ευρώ το συνολικό μέγεθος έργων και προτάσεων της σημερινής διοίκησης

:Απάντηση της ΔΕΥΑ Πέλλας σε δημοσίευμα για βλάβη

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και ο Δήμος Έδεσσας διοργανώνουν την 𝟖η Πανελλήνια μαθητική συνάντηση “Εκπαίδευση και Λαογραφία 𝟐𝟎𝟐𝟔” στην Έδεσσα.