Μητσοτάκης: Θέλω εκλογές αλλά δεν έχω την δυνατότητα να τις προκαλέσω..


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τάσσεται υπέρ των εκλογών, προκειμένου να μειωθεί η ζημιά που προκαλείται από την παραμονή στην εξουσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ενώ υπογράμμισε πως ο λόγος που δεν τις ζητά είναι «επειδή δεν έχω τη δυνατότητα να τις προκαλέσω».

«Μεταξύ οικουμενικής κυβέρνησης και εκλογών διαλέγω τις εκλογές, τις οποίες δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, όποτε κι αν γίνουν, θα τις κερδίσουμε και θα είμαστε μια κυβέρνηση πολύ καλύτερη από τη σημερινή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR».
Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Related posts

Επίτροπος Βάρχελι προς Αρναούτογλου: «Θα στηρίξουμε τους Έλληνες κτηνοτρόφους σε κάθε βήμα» – Δέσμευση για χρηματοδότηση, αποζημιώσεις και ανασύσταση ζωικού κεφαλαίου.

Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»

Σάκης Αρναούτογλου προς Επίτροπο Χάνσεν: Στηρίξτε τους Έλληνες κτηνοτρόφους γιατί η Κυβέρνηση τους άφησε στο χείλος του γκρεμού.