Μητσοτάκης στον πρόεδρο της UEFA: Έχουμε τη στήριξή σας, θα τα καταφέρουμε

 

Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και στο πλαίσιο αυτής συζήτησαν πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την UEFA και τη FIFA, για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα ο κ. Τσέφεριν ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη σταθερή θέση της Ελλάδας κατά της συγκρότησης μίας κλειστής ευρωπαϊκής Super League από ορισμένους μεγάλους συλλόγους και ενώπιον του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην αρχή της συνάντησης, ο πρωθυπουργός είπε στον κ. Τσέφεριν ότι η Ελλάδα «ξεκάθαρα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση» για την αντιμετώπιση ζητημάτων που απασχολούν το ποδόσφαιρο και εξέφρασε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να λύσει «όλα τα εκκρεμή ζητήματα». 

Σημείωσε, επίσης, ότι «στον βαθμό που μπορούμε να παρέμβουμε, σεβόμενοι την ανεξαρτησία της Ομοσπονδίας, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε ότι θα αφήσουμε πίσω μας όλα τα προβλήματα που έχουμε κληρονομήσει».

«Έχουμε τη στήριξή σας, έχουμε τον σωστό προσανατολισμό και την καθοδήγηση και θα τα καταφέρουμε», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Related posts

Π. Δουδωνής: Ο Πρωθυπουργός δεν σέβεται τη Βουλή αλλά κυρίως δεν σέβεται τους πολίτες

Η Πρόεδρος της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ και Ευρωβουλευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου στο Μιλάνο δίπλα στους Patriots – Συμμαχία ηγετών για μια Ευρώπη των εθνών.

Η Θεσσαλονίκη στο Επίκεντρο: Αναπτυξιακό Άλμα, Εμβληματικά Έργα και Πολιτικές Εξελίξεις