Η κυβέρνηση καταρρέει…

Μικρό καλάθι... το καλάθι του νοικοκυριού την πρώτη εβδομάδα στην Πέλ

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας διεξήγαγε έρευνα σχετικά με την άποψη που έχει η ελληνική κοινωνία για την κυβέρνηση.
Από την εν λόγω έρευνα προέκυψε πως εννέα στους δέκα, πιστεύουν πως το 2016 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ θα εφαρμόσει χειρότερα μέτρα από 2015, ενώ παράλληλα το συντριπτικό ποσό του 84,5% αναφέρει πως είναι πλήρως απογοητευμένο από τους χειρισμούς της.

Ακόμη το 77,5% πιστεύει πως τα πράγματα έχουν πάρει λάθος κατεύθυνση, ενώ το 39% πιστεύει πως η κυβέρνηση θα χάσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία λόγω των σκληρών μέτρων που θα παρουσιάσει στη Βουλή και σε αυτή την περίπτωση, το 51,5% θεωρεί ως καλύτερη δυνατή λύση τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης.

Related posts

Δημήτρης Μάντζος: «Αν ο λαλίστατος κ. Γεωργιάδης έχει κάνει παράνομες πράξεις ως ρουσφέτι για κάποιους, πρέπει να επέμβει ο Εισαγγελέας και να τον καλέσει να μας τα πει όλα»

Τσιάρας: Το μέλλον του ελληνικού βάμβακος είναι ευοίωνο – Στρατηγική επιλογή η στήριξή του

Χρ. Κέλλας από Κιλελέρ: Νέο μοντέλο για τη γεωργία με έμφαση σε επενδύσεις και ανθεκτικότητα