Γλέζος (ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ) για Συρία – Όλα γίνονται για τα πετρέλαια!

Μικρό καλάθι... το καλάθι του νοικοκυριού την πρώτη εβδομάδα στην Πέλ

Σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος αναφέρθηκε στο θέμα της Συρίας και τουΙσλαμικού Κράτους, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Όλα γίνονται για τα πετρέλαια”.

Παρακάτω ολόκληρη η παρέμβαση:

“Αγαπητοί συνάδελφοι,
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κατάσταση που δεν θέλουμε να αναγνωρίσουμε την κύρια ευθύνη. Χωρίς να απαλλάσσω των ευθυνών το καθεστώς του Άσαντ ‒και γι’ αυτό ζητώ την άμεση απελευθέρωση του Ντάργουις‒ θέλω να τονίσω ότι στόχος της επέμβασης στις περιοχές αυτές δεν ήταν δήθεν η αποκατάσταση των δημοκρατικών καθεστώτων αλλά τα πετρέλαια. Τα πετρέλαια και μόνο τα πετρέλαια. Και γι’ αυτό έχουμε ευθύνη και εμείς και η Ευρωπαϊκή Ένωση και όλες οι δυνάμεις εκείνες που υποστήριξαν αυτό το απαράδεκτο καθεστώς.”

Related posts

Δημήτρης Μάντζος: «Αν ο λαλίστατος κ. Γεωργιάδης έχει κάνει παράνομες πράξεις ως ρουσφέτι για κάποιους, πρέπει να επέμβει ο Εισαγγελέας και να τον καλέσει να μας τα πει όλα»

Τσιάρας: Το μέλλον του ελληνικού βάμβακος είναι ευοίωνο – Στρατηγική επιλογή η στήριξή του

Χρ. Κέλλας από Κιλελέρ: Νέο μοντέλο για τη γεωργία με έμφαση σε επενδύσεις και ανθεκτικότητα