Γεώργιος Καρασμάνης: Ψήφισε πριν την ώρα του για να μη χάσει το αεροπλάνο!

Τι κι αν ξεκίνησε γύρω στις 2:00 τα μεσάνυχτα η ολομέλειας της Βουλής για την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, η ονομαστική ψηφοφορία ξεκίνησε λίγο πριν τις 9:30 το πρωί.

Πολλοί από τους Βουλευτές της επαρχίας, μάλιστα να είναι έτοιμοι να χάσουν την πτήση τους. Έτσι, ως ένδειξη εξυπηρέτησης οι συνάδελφοί τους δέχτηκαν να ψηφίσουν νωρίτερα οι Βουλευτές αυτοί. Μάλιστα, ένας από αυτούς ήταν και ο Βουλευτής Νομού Πέλλας και πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γεώργιος Καρασμάνης που αμέσως μετά το “ναι” που είπε στο τρίτο μνημόνιο έφυγε τρέχοντας από την αίθουσα συνεδριάσεων της ολομέλειας της Βουλής.

Άλλοι πάλι, επέστρεψαν με λεωφορείο στους τόπους τους, αφού τα ανοιχτά μικρόφωνα μας άφησαν να το ακούσουμε κι αυτό!

Κυριάκος Θεοδοσίου

Related posts

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπουργό Εσωτερικών

Άνοιγμα της αγοράς του Βιετνάμ για το ελληνικό ακτινίδιο Κώστας Τσιάρας: Στόχος μας η συνεχής διεύρυνση των αγορών για τα ελληνικά προϊόντα- Ανοίγουμε νέους δρόμους για τον πρωτογενή τομέα

Γρηγόρης Δημητριάδης: Ο «αρχιτέκτονας» της βάσης «οργώνει» τη χώρα – Στο πλευρό του Mr. Greg και η «γαλάζια» Πέλλα