Γ’ Εθνική: Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Α.Σ. Γιαννιτσά και Ποσειδώνας Μηχανιώνας

 

Χριστοφορίδης Χρήστος

Με το ισόπαλο σκορ 1-1 απέναντι στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής που διεξήχθη σήμερα ως εμβόλιμη, ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο Α.Σ. Γιαννιτσά.

Ελάχιστες ευκαιρίες σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Γιαννιτσών βελτίωσε την απόδοση της και στο 55′ της αναμέτρησης, προηγήθηκε με τον Γαλούπη, ο οποίος μετά από κάθετη πάσα του Μπαμπαλή, βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 1-0. 

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες για να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ που θα τους εξασφάλιζε την νίκη. Ωστόσο στο 81′, έπειτα από εκτέλεση φάουλ των φιλοξενούμενων και την αρχική απομάκρυνση από την άμυνα, έγινε σουτ στην κίνηση από παίκτη της ομάδας της Μηχανιώνας, η μπάλα πήρε ύψος, ξεγέλασε τον Μούτσα που προσπάθησε να απομακρύνει κάνοντας βήματα προς τα πίσω και προσγειώθηκε στο οριζόντιο δοκάρι για να έρθει ο Ιγνατίδης και να διαμορφώσει με κεφαλιά το τελικό 1-1.


Συνθέσεις ομάδων:

Α.Σ. Γιαννιτσά: Μούτσα, Πλατσιώτας Στ., Γαλούπης (86′ Πετράκης), Μπαμπαλής, Ιωσηφίδης, Σαμαράς, Τσιάκαλος (78′ Δεληχατζής), Χατζηαλεξιάδης (89′ Ελευθεριάδης), Χαραβητίδης, Πρέτσι και Μυλωνάς (89′ Αλμπάνης). Στον πάγκο έμειναν οι: Τοψής, Μαυρομάτης και Παπακαρμέζης.

Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας: Συλέκτης, Μπάρδας (28′ Παϊραζίδης), Προκοπίου (46′ Τσακιρίδης), Λαγόντζος, Καστριτσέας, Κουτσικοβαγγέλης, Φούσκας (70′ Μουράτι), Παπαγεωργίου, Ιγνατίδης (88′ Ζουρνατζάκης), Ξανθόπουλος και Κανέλης (46′ Δεληγιαννίδης). Στον πάγκο έμειναν οι: Μπουλίγμπασι, Τζουβάρας, Καρδαμήλας και Κεφαλάς.


Related posts

Τα Γιαννιτσά στο επίκεντρο της δικηγορικής κοινότητας – Φιλοξενούν το Final Four του 3ου Κυπέλλου Μπάσκετ

Κοζάνη – Αλμωπός 1980: Όταν η Πόλη «Έβραζε» για μια Θέση κάτω από τον Ήλιο της Β’ Εθνικής

Γ’ Εθνική (1ος Όμιλος): Μάχες Επιβίωσης στην 21η «Στροφή»