Έρχεται το 2ο Πολυθεματικό Φεστιβάλ του Δήμου Αλμωπίας

Ρεπορτάζ: Γεωργία Χατζηγρηγορίου 

Ο Δήμος Αλμωπίας ετοιμάζεται για το 2ο Πολυθεματικό Φεστιβάλ Γαστρονομίας, Οινογνωσίας και Τοπικών Προϊόντων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2025. Η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε παραγωγούς, επαγγελματίες και φορείς να συμμετάσχουν στη μεγάλη αυτή γιορτή.

 

Πρόσκληση Συμμετοχής και Στόχοι

 

Το Φεστιβάλ αποτελεί σημείο συνάντησης για παραγωγούς τοπικών προϊόντων, οινοποιεία, αποσταγματοποιούς, επαγγελματίες της εστίασης, καθώς και τοπικούς φορείς. Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει την πλούσια τοπική παραγωγή, τις παραδοσιακές γεύσεις, τη σύγχρονη δημιουργική κουζίνα και τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής.

Η γιορτή θα περιλαμβάνει ποικίλες δράσεις, όπως παρουσιάσεις προϊόντων, γευστικές δοκιμές, μουσική και διαδραστικές εμπειρίες για όλες τις ηλικίες.

 

Πληροφορίες για Συμμετοχή

 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως εκθέτες ή χορηγοί καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ, προκειμένου να δηλώσουν εγκαίρως το ενδιαφέρον τους.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2384350221.

Related posts

2ο ΓΕΛ ΕΔΕΣΣΑΣ:«Δωρεά εικόνων από την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας»

Δήμος Πέλλας: Πάνω από 88 εκατ. ευρώ το συνολικό μέγεθος έργων και προτάσεων της σημερινής διοίκησης

:Απάντηση της ΔΕΥΑ Πέλλας σε δημοσίευμα για βλάβη