Εντατικός καθαρισμός φρεατίων απορροής ομβρίων στον Δήμο Πέλλας

Συνεχής είναι ο καθαρισμός των φρεατίων απορροής ομβρίων στο Δήμο Πέλλας, από συνεργεία του Δήμου και της ΔΕΥΑΠ. Η κινητοποίηση αυτή εντείνεται λόγω της έντονης βροχόπτωσης, με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων.

Η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προληπτική παρέμβαση και στη συνεχή παρακολούθηση της κατάστασης, καθώς η σωστή συντήρηση του δικτύου αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων, τη διασφάλιση της ομαλής απορροής των υδάτων και την αποτροπή δημιουργίας εστιών ρύπανσης και μόλυνσης.

Τα συνεργεία του Δήμου Πέλλας και της ΔΕΥΑΠ συνεχίζουν τους καθαρισμούς, δίνοντας προτεραιότητα σε σημεία με αυξημένο υδραυλικό φορτίο ή όπου έχουν εντοπιστεί προβλήματα.

Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί σταθερά και το επόμενο διάστημα, με στόχο τη θωράκιση του Δήμου απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

 

Related posts

Qualco UK: Στρατηγική συνεργασία με την Thames Water στο Ηνωμένο Βασίλειο

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπουργό Εσωτερικών

Ο Λάκης Βασιλειάδης στα Στρατιωτικά Νεκροταφεία Έδεσσας