Έκτακτο. Επιστρέφει ο Βασιλιάς


Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για πιθανή επιστροφή του Βασιλιά. Είτε από προφητείες, είτε κατά καιρούς με τις δημόσιες εμφανίσεις του στην Ελλάδα άφηνε “έναν αέρα” επιστροφής!

Χωρίς βέβαια το voicenews.gr να υιοθετεί αυτήν την άποψη μεταδίδει οτι η επιστροφή του Βασιλιά Κωνσταντίνου δρομολογείται με γοργούς ρυθμούς. Δεν είναι τυχαίο ότι η εφημερίδα “Το Βήμα” του πλέκει το εγκώμιο λίγο μετά την “ξαφνική” πανωλεθρία της ΝΔ στο να διεξάγει εκλογές. Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος ερχόμενος στην Ελλάδα για να ξαναφτιάξει τη δημόσια εικόνα του θα φέρει προίκα την Βόρεια Μακεδονία καθώς και την Βόρεια Ήπειρο.
Ο γιός του Νικόλαος πιθανόν να αναλάβει την Πρωθυπουργία και ο Παύλος θα παίξει τον ρόλο του “Εκλεκτού” Διαδόχου.
 
Η Αγγλία που ΔΕΝ υιοθέτησε το γερμανο-ευρώ, και ετοιμάζεται να φύγει τελείως από την Ε.Ε., δεν θέλει σε καμμία περίπτωση η ναυτική-χώρα κλειδί του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου να περάσει σε γερμανικά χέρια, καθώς αυτό θα ήταν καταστροφικό για τα αγγλικά γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα! Ο Άγιος Παΐσιος, πρώτος όλο αυτόν τον ανταγωνισμό και την μεταστροφή ΗΠΑ και Αγγλίας προς το μέρος μας και είχε πει σχετικά:”Στην Ιταλία θα παρουσιαστεί ένας νέος Μουσολίνι, στη Γερμανία ένας νέος Χίτλερ και η ΕΟΚ θα διαλυθεί. Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι σηκώνουν πάλι κεφάλι.. Οι Αμερικάνοι σου λέει, τι γίνεται εδώ; Θα μας βοηθήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι.”

Related posts

Δημήτρης Μάντζος: «Αν ο λαλίστατος κ. Γεωργιάδης έχει κάνει παράνομες πράξεις ως ρουσφέτι για κάποιους, πρέπει να επέμβει ο Εισαγγελέας και να τον καλέσει να μας τα πει όλα»

Τσιάρας: Το μέλλον του ελληνικού βάμβακος είναι ευοίωνο – Στρατηγική επιλογή η στήριξή του

Χρ. Κέλλας από Κιλελέρ: Νέο μοντέλο για τη γεωργία με έμφαση σε επενδύσεις και ανθεκτικότητα