Με ιδιαίτερη θερμή και ενθουσιασμό έγινε δεκτός ο Γιώργος Παπανδρέου στα Γιαννιτσά και την Έδεσσα από τους φίλους και υποστηρικτές του.
Η μεγάλη εκδήλωση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, στο Τουριστικό Κέντρο των Καταρρακτών
Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και πρώην πρωθυπουργός έφτασε στην πόλη των Έδεσσας προερχόμενος από τα Γιαννιτσά και μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση παρουσία πλήθους κόσμου, που έσπευσαν να τον συναντήσουν από κοντά, να του μιλήσουν αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του.
Μιλώντας και απαντώντας σε ερωτήσεις των παραβρισκόμενων φίλων και υποστηρικτών του επεσήμανε την ανάγκη της ανασυγκρότησης της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης.
Αντάλλαξε απόψεις για το παρόν και το μέλλον τόσο της παράταξης όσο και της χώρας σημειώνοντας ότι «δύναμή μας είναι η συμμετοχή του κόσμου, οι ιδέες και η θέληση για πολιτική».
Δείτε βίντεο από τις τοποθετήσεις του καθώς και φωτογραφίες ενώ αναλυτικό κείμενο με πλούσιο ρεπορτάζ και παρασκήνιο θα διαβάσετε την Τετάρτη στην καθημερινή εφημερίδα Νέα της Πέλλας.
Δείτε και άλλες φωτογραφίες:
| Παρών και ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας, επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο και πετυχημένος Ιατρός, Σάκης Χατζηδημητρίου |
| Παρούσες και δυο γυναίκες που στηρίζουν Παπανδρέου. Πρόκειται για την παλαιά υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα κα Ανδρεάδου καθώς και για την πρώην αντιδήμαρχο Έδεσσας κα Κικίδου. |
| Ο Πρώην αντιδήμαρχος ΈδεσσαςΤάκος Δασκάλου θύμισε στον ΓΑΠ ότι υπηρέτησαν μαζί την στρατιωτικής του θητεία το 1977 στα τεθωρακισμένα στον Αυλώνα
Δείτε τα βίντεο με τις τοποθετήσεις: |
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Γιουματζίδης