Δήλωση Θ. Ουραηλίδη

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον κόσμο της Πέλλας που με την στήριξη του έδειξε την εμπιστοσύνη του στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που μαζί με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα μας.
Θέλω να συγχαρώ τους νεοεκλεγέντες βουλευτές Βασιλειάδη Βασίλειο και Σταμενίτη Διονύσιο καθώς και όλους τους υποψήφιους βουλευτές Καρασμάνη Γεώργιο, Γιάννου Δημήτριο, Σαραλιώτου Μαρία και Ποζίδου Νίκη για την καθοριστική συμβολή τους στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Συνεχίζουμε με σεμνότητα και ταπεινότητα για την ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, συνεχίζουμε
ΣΤΑΘΕΡΑ-ΤΟΛΜΗΡΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ
Ουραηλίδης Θεοδόσης
Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Πέλλας

Related posts

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CHEERLEADING ΣΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ

Ο Γιάννης Ανδριανός εγκαινίασε τη FRESKON 2026

Μήνυμα αποτυχίας της δημόσιας εκπαίδευσης οι 18.000 αιτήσεις για πρότυπα και Ωνάσεια