Δελτίο Τύπου Βουλευτή Πέλλας Λάκη Βασιλειάδη: Αναστέλλεται το Κλείσιμο των ΕΛΤΑ Σκύδρας και Αριδαίας

Η αιφνίδια απόφαση για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ δημιουργεί αρκετά προβλήματα στην επαρχία, ειδικά από την στιγμή που δεν υπήρξε μέριμνα για σταδιακή μετάβαση. Για τον λόγο αυτόν, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης έχει προχωρήσει σε σειρά ενεργειών και επικοινωνίας με αρμόδιους προκειμένου να βρεθεί μια λύση, ειδικά για τις περιοχές της Πέλλας όπως είναι η Αριδαία και η Σκύδρα.

Προς το παρόν με απόφαση που εκδόθηκε σήμερα, τα καταστήματα των ΕΛΤΑ στις απομακρυσμένες περιοχές δεν θα κλείσουν, όπως είχε ανακοινωθεί. Μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα υπάρξει ο χρόνος να εξηγηθεί η αναγκαιότητα των παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν, πάντα με κριτήριο την παροχή καλύτερων υπηρεσιών και να εξετασθεί η λειτουργία πρακτορείων, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον και είναι εφικτό σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες αλλά και να οργανωθούν καλύτερα οι νέοι εναλλακτικοί τρόποι εξυπηρέτησης των πολιτών.

Ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε σχετικά:

«Το σημαντικότερο είναι η μετάβαση στην επόμενη εποχή, με αξιοποίηση των σύγχρονων μέσων που θα δώσουν τη δυνατότητα για εξυγίανση και οικονομική βιωσιμότητα των ΕΛΤΑ στο σύνολό τους, να γίνει ομαλά για όλους τους κατοίκους. Γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε το επόμενο διάστημα να επιλύσουμε το ζήτημα αυτό για την περιοχή μας και να αναζητήσουμε τρόπους καλύτερης εξυπηρέτησης».

Related posts

Ο Λάκης Βασιλειάδης από τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού χώρου του Ανακτόρου Πέλλας: «Το μονοπάτι της ιστορίας μας δημιουργεί την πολιτιστική κληρονομιά που οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να αναδείξουμε»

Πλημμύρισε με κάλαντα και παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα το Μέγαρο της Βουλής

Κατάρρευση πλάκας σε πλακοσκεπή χείμαρρο στα Γιαννιτσά – Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Πέλλας