Ατελείωτη η ταλαιπωρία των οδηγών στα μπλόκα…

Τεράστια είναι ταλαιπωρία που έχουν υποστεί όσοι οδηγοί επιχείρησαν να περάσουν την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Άργους λόγω των μπλόκων που έχουν δημιουργήσει οι αγρότες στην είσοδο του χωριού Μύλοι Αργολίδας. 
Στο συγκεκριμέο σημείο υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση τρακτέρ και αγροτικών οχημάτων με μαύρες σημαίες ενώ οι απεργοί μοιράζουν πορτοκάλια στους διερχόμενους οδηγούς. 
Η ουρά των αυτοκινήτων φτάνει σε μήκος πολλών χιλιομέτρων ενώ η αστυνομία προσπαθεί να παρακάμψει το αγροτικό μπλόκο και να διευκολύνει να περάσουν μόνο οδηγοί με αυτοκίνητα. 
Μεγάλες ουρές έχουν σχηματιστεί και στον Ισθμό όπου οι αγρότες στις 3 το μεσημέρι έκλεισαν την παλιά εθνική οδό στο Καλαμάκι Κορινθίας. 
Επίσης στις 3 το μεσημέρι έκλεισε και η γέφυρα του Ευρώτα στην εθνική οδό Σπάρτης -Τρίπολης από αγρότες της Λακωνίας, οι οποίοι δήλωσαν πως θα ανοίξουν το δρόμο στις 5 το απόγευμα ενώ από τους Μύλους είπαν ότι σκοπεύουν να αποχωρήσουν στις 6 το απόγευμα. 

Related posts

Τσιάρας: Το μέλλον του ελληνικού βάμβακος είναι ευοίωνο – Στρατηγική επιλογή η στήριξή του

Χρ. Κέλλας από Κιλελέρ: Νέο μοντέλο για τη γεωργία με έμφαση σε επενδύσεις και ανθεκτικότητα

Επιχείρηση «Ανάχωμα» στην Ακρίβεια: 4 Νέα Μέτρα για Καύσιμα και η Άνοδος του Κατώτατου στα 920 Ευρώ