Ανθρωποκυνηγητό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ για τον εντοπισμό ληστών με καλάσνικοφ

Πανικός επικρατεί εδώ και λίγες ώρες σε Λυκόβρυση και Μαρούσι, όταν δράστες βαριά οπλισμένοι εισέβαλαν σε 2 σούπερ μάρκετ της αλυσίδας «ΑΒ Βασιλόπουλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες του voicenews.gr, η αρχική ληστεία έλαβε χώρα στις 6 το απόγευμα  επί της οδού Βασιλέως Αλεξάνδρου 20, όταν 3 άτομα εισέβαλαν στο πρώτο σούπερ μάρκετ και φωνάζοντας ληστεία, έκλεψαν τα λεφτά των ταμείων και εξαφανίστηκαν πάνω σε μοτοσικλέτες. Με βάση τις μαρτυρίες οι δράστες φορούσαν κράνη, ενώ είχαν στη διάθεσή τους 2 πιστόλια και ένα αυτόματο όπλο τύπου καλάσνικοφ.
8 λεπτά αργότερα επαναλήφθηκε το ίδιο περιστατικό, αυτή τη φορά στο σούπερ μάρκετ επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου 49 στην Πεύκη, όπου οι ίδιοι εμφανισιακά δράστες, κραδαίνοντας τον ίδιο εξοπλισμό εισέβαλαν σαν αστραπή στο κατάστημα ληστεύοντας το περιεχόμενο των ταμείων.
Αυτή τη στιγμή διεξάγεται ανθρωποκυνηγητό από τους άνδρες της Άμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ παράλληλα έχουν στηθεί οδοφράγματα στα Βόρεια Προάστια.
Τέλος, σημειώθηκε και τρίτη ληστεία εις βάρος της αλυσίδας «ΑΒ Βασιλόπουλος», στις 6:30 το απόγευμα, επί της οδού Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια, η οποία δεν φαίνεται να έχει άμεση σχέση με τις άλλες 2 καθώς, η ομάδα των δραστών αποτελούνταν από 7 άτομα.

Related posts

Τσιάρας: Το μέλλον του ελληνικού βάμβακος είναι ευοίωνο – Στρατηγική επιλογή η στήριξή του

Χρ. Κέλλας από Κιλελέρ: Νέο μοντέλο για τη γεωργία με έμφαση σε επενδύσεις και ανθεκτικότητα

Επιχείρηση «Ανάχωμα» στην Ακρίβεια: 4 Νέα Μέτρα για Καύσιμα και η Άνοδος του Κατώτατου στα 920 Ευρώ