ΑΓΩΝΕΣ ENDURO ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ

Μικρό καλάθι... το καλάθι του νοικοκυριού την πρώτη εβδομάδα στην Πέλ

Ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Σκύδρας, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και κύπελλο ENDURO μηχανών, που έγινε στην αγωνιστική πίστα της Σκύδρας.
Στην πόλη φιλοξενήθηκαν 60 αθλητές, που την Κυριακή το πρωί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την διάκριση.
Ο Δήμος Σκύδρας, όπως πάντα, στήριξε την συγκεκριμένη εκδήλωση, ενώ το παρών στους αγώνες έδωσε η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιαδου, και συνεργάτες της.
Παρόντες ήταν επίσης οι βουλευτές Διονύσης Σταμενίτης, Λάκης Βασιλειάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δάνης Τζαμτζης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας κ.Δουμος και φίλοι του Αθλήματος.
Το απόγευμα έγιναν οι απονομές, από τους προαναφερθέντες, ενώ απονομές έκαναν επίσης και οι Αντιδήμαρχοι Μέγας και Θεοδοσίου.

Related posts

Ο Λάκης Βασιλειάδης στα Στρατιωτικά Νεκροταφεία Έδεσσας

ΕΔΕΣΣΑ 2026: Ώρα Μηδέν στο Δημοτικό Συμβούλιο – Ρεπορτάζ από μια Συνεδρίαση «Ηφαίστειο»

Συνάντηση Δ. Σταμενίτη με Θ. Λιβάνιο: Στο «πράσινο φως» η αναγνώριση του Δήμου Αλμωπίας ως ορεινού