Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Πέλλας: Η μάχη των σκόρερ

Μετά τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας, η κορυφή του πίνακα των σκόρερ ανήκει στον Ιορδανίδη του Δαμιανού, ο οποίος έχει ήδη σημειώσει 3 γκολ, δείχνοντας εξαιρετική φόρμα από νωρίς.

Ακριβώς πίσω του, με 2 γκολ ο καθένας, ακολουθεί μια πεντάδα παικτών που πιέζουν για την κορυφή: ο Ογκρένι (Παλαίφυτο), ο Πλιόγκας Η. (Νέα Πέλλα), ο Μωυσίδης (Προφήτης Ηλίας), ο Χότζα (Άρνισσα) και ο Ιωσηφίδης του Εδεσσαϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί η επιθετική παραγωγικότητα του Εδεσσαϊκού ο οποίος, εκτός από τον Ιωσηφίδη, έχει τέσσερις ακόμα σκόρερ με 1 γκολ (Τσολάκης, Σαπουντζής, Πέτκος, Γουλάκης), επιδεικνύοντας πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Αντίστοιχα, πλούσιο επιθετικό ταλέντο δείχνουν και ο Εθνικός με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (Κορικτσίδης, Παπαντωνίου, Καλογιάννης, Τσιμτσιρίδης) και η Άρνισσα με τέσσερις (Πλέπι, Αλιατίδης, Γκόλης, Κωστίδης) πέραν του Χότζα.

Η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται κοντά στην κορυφή και η μάχη για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας μόλις ξεκίνησε.

Related posts

Ο Λάκης Βασιλειάδης από τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού χώρου του Ανακτόρου Πέλλας: «Το μονοπάτι της ιστορίας μας δημιουργεί την πολιτιστική κληρονομιά που οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να αναδείξουμε»

Κατάρρευση πλάκας σε πλακοσκεπή χείμαρρο στα Γιαννιτσά – Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Πέλλας

Στάθης Φουντουκίδης: Το Ανάκτορο της Πέλλας ανοίγει μια νέα εποχή για τον τόπο μας