Home » Δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ Ελλήνων και Πολωνών δημοσιογράφων: Συνάντηση της Ε.Σ.Ε.Τ. με τον Πρέσβη Wojciech Ponikiewski

Δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ Ελλήνων και Πολωνών δημοσιογράφων: Συνάντηση της Ε.Σ.Ε.Τ. με τον Πρέσβη Wojciech Ponikiewski

Απο Αναστασία Δεκάκη
0 σχόλια 1 λεπτά διάβασμα

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των διεθνών συνεργασιών του επαρχιακού Τύπου, αντιπροσωπεία της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Σ.Ε.Τ.) πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση με τον Πρέσβη της Πολωνίας στην Ελλάδα, κ. Wojciech Ponikiewski.

Η συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της πολωνικής πρεσβείας, επικεντρώθηκε στην οικοδόμηση σταθερών σχέσεων επικοινωνίας ανάμεσα στους δημοσιογράφους των ελληνικών περιφερειακών Μέσων και των συναδέλφων τους από την Πολωνία. Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Κουλουράς, το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Ναστούλης, καθώς και τα μέλη Γεωργία Πανδρούλα και Γιώργος Στάθης.

Βασικός στόχος της πρωτοβουλίας είναι ο σχεδιασμός από κοινού δράσεων μεταξύ της Ε.Σ.Ε.Τ. και της Πρεσβείας της Πολωνίας, που θα προάγουν την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την ανάδειξη θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Η διοίκηση της Ένωσης υπογράμμισε τη στρατηγική σημασία που έχει η διασύνδεση των δημοσιογράφων της ελληνικής επαρχίας με αντίστοιχες περιφέρειες ευρωπαϊκών χωρών, θεωρώντας ότι τέτοιες συνεργασίες αναβαθμίζουν τον ρόλο του τοπικού Τύπου στον ευρωπαϊκό χάρτη ενημέρωσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει