Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

 

Γυρίζει σελίδα ο Εδεσσαϊκός…νέο Δ.Σ και άμεσα ανασυγκρότηση


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξαν τα μέλη του Εδεσσαϊκού στη συνέλευση που έγινε.  Πρόεδρος της νέας διοίκησης εκλέχθηκε ο Κιουρτζίδης Νικόλαος και μέλη οι Σκούλης Ιωάννης, Αδάμ Χρήστος, Μούσιος Λεωνίδας, Τσιτσκάρης Ιωάννης, Πατετσίνης Ευάγγελος, Ζεϊρεκλίδης Παναγιώτης, Διογένης Αντωνιάδης, Καμπούρης Αθανάσιος, Νικολαΐδης Γρηγόριος και Σιάνος Αναστάσιος.





Επίσης, εκλέχθηκαν ως αναπληρωματικά μέλη οι Χατζηανδρέου Αναγνώστης, Τσαούσης Χρήστος, Καλαντζής Ιωάννης, Παυλίδης Χρήστος και Τρυφωνίδου Μαρία και μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής οι Αγγελούσης Παναγιώτης, Τρυφωνίδης Ιωάννης και Μήτσκου Ελισάβετ

Ο νέος πρόεδρος της ομάδας στην ομιλία του προς τα μέλη ευχαρίστησε όσους κράτησαν και στήριξαν τον σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια, ανέπτυξε σε γενικές γραμμές το πλάνο της σεζόν και κάλεσε όλους τους φιλάθλους της Έδεσσας να σταθούν δίπλα στην καινούρια διοίκηση.

Ανακοινώθηκε ότι προπονητής της πρώτης ομάδας θα είναι ο Σέρτζιαν Τσολάκοβιτς και υπεύθυνος των ακαδημιών ο Πέτρος Πεχλιβάνης. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της αναλυτικής ενημέρωσης σχετικά με την λειτουργία της ακαδημίας την νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more