Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ GALA «ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ» ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ


 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή εκδήλωση  των εφημερίδων του ομίλου Δημητριάδη η οποία έλαβε μέρος στον πολυχώρο «ΣΤΟΑ» στα Γιαννιτσά. Γιορτάζοντας τα τέσσερα χρόνια της εφημερίδας «ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ», ο διευθυντής του δημοσιογραφικού ομίλου κος. Χρήστος Δημητριάδης οργάνωσε το χριστουγεννιάτικο Γκαλά σκοπός του οποίου ήταν αφενός να τιμήσει το έργο σημαντικών προσώπων και αφετέρου να εδραιώσει έναν θεσμό καθιερώνοντας μια ετήσια συγκέντρωση με δημοσιογραφικό περιεχόμενο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά πρόσωπα τα οποία στηρίζουν το έργο της μοναδικής καθημερινής τοπικής εφημερίδας έμπρακτα. Πέντε χρυσές πλακέτες ήταν προορισμένες να δοθούν στα τιμώμενα πρόσωπα, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στην κοινωνία.
Ειδικότερα βραβεύτηκαν με τιμητική πλακέτα οι:
*Στέλιος Βαμβινης πρώην Δήμαρχος Γιαννιτσών *Σάκης Ξυνιδης πρώην πρόεδρος δικηγορικου συλλογου Γιαννιτσών.  *Ανδρέας Βλάχος απερχόμενος πρόεδρος Κρύας βρύσης, *Θοδωρής Κουρατζογλου σεφ *και η επιχείρηση Ευθυμιάδης γκρουπ.

 Παράλληλα δεν ήταν λίγοι οι χαιρετισμοί που απηύθυναν μέσω επιστολών η δήμαρχος Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου, ο κος. Σγουρίδης, η κα. Αθηνά Αηδονά, ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Επαρχιακών Εφημερίδων αλλά και ο Μάκης Βορίδης, Υπουργός Επικρατείας οι οποίοι παρά της πρόθεση τους να παρευρεθούν στο Galah, δεν τα κατάφεραν λόγω ανειλημμένων ή άλλων προσωπικών ζητημάτων. Ωστόσο, στο επίκεντρο όλων των ομιλιών βρέθηκε τόσο το μέλλον του έντυπου τύπου όσο και η  τουριστική ανάπτυξη της Πέλλας συνολικά. Ακόμη, όλοι οι παρευρισκόμενοι συνεχάρησαν τον κο. Δημητριάδη για την εκλογή του  στο νέο ΔΣ της ΕΙΗΕΕ αναγνωρίζοντας τη δυναμική του πορεία στο κομμάτι της δημοσιογραφίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more