Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Υποψήφιος στην Δημοτική Κοινότητα Έδεσσας ο Σ. Γιάννου!!!



* ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΉΦΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ

Ένας δραστήριος επαγγελματίας υποψήφιος με την δημοτική κοινότητα της Έδεσσας ( συνεργασία ευθύνης) με τον Γιάννη Mουρατογλου

Ο Αθανάσιος (Σάκης) Γιάννου είναι ένας δραστήριος ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των τροφίμων που γεννήθηκε και ζει στην πόλη της Έδεσσας. Με μεράκι και αγάπη για την δουλειά του και την εγγενή ανάγκη του για δημιουργία και προσφορά για το κοινό καλό, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος σύμβουλος δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας με την παράταξη του Γιάννη Μουράτογλου ‘’Συνεργασία Ευθύνης’’. Εμπνευσμένος από το έργο του αδερφού του και πρώην δήμαρχου της Έδεσσας, Δημήτρη Γιάννου, ο Σάκης Γιάννου είναι αποφασισμένος, σε περίπτωση εκλογής του, να συμβάλλει δυναμικά και ουσιαστικά στην ανάπτυξη της πόλης της Έδεσσας και να εργαστεί αποτελεσματικά υπέρ των συμπολιτών του.     
Τον Σάκη, τον ξέρει όλη η αγορά της Έδεσσας!!
Ελεύθερος επαγγελματίας ο ίδιος, που βρίσκεται εδώ και χρόνια στον χώρο των τροφίμων, είναι αγαπητός σε όλους, όπως το ίδιο αγαπητός ήταν και ο πατέρας του, ο αείμνηστος Αριστείδης!
Όσοι τον γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι κληρονόμησε από τους γονείς την εντιμότητα, την συνέπεια, την αλληλεγγύη στο κοινωνικό σύνολο, τις ανθρώπινες αξίες, αλλά και τις ευαισθησίες σε ότι μας αφορούν.
Να μην λέμε όμως μόνο αυτό τι πήρε, αλλά και τι δημιούργησε.
Μια υπέροχη οικογένεια,με την Μαρία δίπλα του , ενώ πλέον είναι και χαζοπαππούς!!!
Σκόπιμα δεν ανέφερα έως τώρα το επίθετο μην τυχόν και τον συσχετίσετε με τον άλλο Γιάννου, τον Τάκη, που διετέλεσε Δήμαρχος Έδεσσας.
Ο Σάκης είναι ο αδελφός του, αλλά είναι συνάμα μια ξεχωριστή προσωπικότητα.
Όλα αυτά τα χρόνια προτίμησε να μείνει στην αφάνεια, αλλά σε όλες τις στιγμές βρέθηκε κοντά στον Δήμαρχο με μια διακριτική παρουσία.
Ο Σάκης Γιάννου, έχοντας μάθει αρκετά, όλα αυτά τα χρόνια, και με την λογική του άριστου γνωστή της αγοράς της Εδεσσας, θέλει να δοκιμαστεί ( για πρώτη φορά) στον πολιτικό στίβο, βάζοντας υποψηφιότητα στην Δημοτική Κοινότητα Έδεσσας με τον συνδυασμό του Γιάννη Μουράτογλου.
Να τι μας λέει για την υποψηφιότητα του.
" Θέλω να μιλήσω με απόλυτη ειλικρίνεια.
Δεν θα μπω στην λογική να χρησιμοποιήσω ξύλινο λόγο για να εντυπωσιάσω.
Θα μιλήσω με την δική μου λογική.
Θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία, γιατί μπορώ να βοηθήσω την πόλη.
Μπορώ να φανώ χρήσιμος όχι μόνο σαν άνθρωπος της αγοράς, αλλά και σαν τον " δικό μας άνθρωπο " με όλους τους συμπολίτες μου.
Τα δικά μου πτυχία, βρίσκονται μέσα στην ψυχή μου.
Είναι η αγάπη που εισπράττεις από την κοινωνία, τους φίλους, τους γνωστούς και τον κόσμο που με ξέρει.
Σε αυτόν τον αγώνα έχω δίπλα μου την οικογένεια μου, και θα ήθελα να έχω δίπλα μου όλο τον κόσμο που πιστεύει σε μένα, ακόμα και αυτούς που λένε" έλα μωρέ, σιγά τώρα ο Σάκης "
Θα κλείσω με μια διαπίστωση.
Όταν πιστεύεις σε σένα τότε πολλά μπορεί να καταφέρεις.
Ελπίζω η αρχή να γίνει ως εκλεγμένο μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας."
Καλή επιτυχία Σάκη Γιάννου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more