Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Σούπερ ντούμπερ υποψηφιότητα στο πλευρό του Στάθη Καστερίδη!!!

 


Υποψήφια με τον Στ. Καστερίδη η Δημοτική σύμβουλος Πέλλας Άννα Παγκοζίδου

Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Πέλλας εκ νέου, με την παράταξη Πέλλα Δήμος για Όλους του Στάθη Καστερίδη θα είναι η γνωστή δημοτική σύμβουλος Άννα Παγκοζίδου


Η Άννα  Παγκόζίδου αποδέχτηκε την τιμητική πρόταση του Στάθη Καστερίδη με τον οποίο την συνδέουν χρόνια φιλίας. Η συμμετοχή της στις Δημοτικής εκλογές έρχεται ως φυσική συνέχεια της πολυετούς δραστηριοποίησής της στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της Πέλλας και των Γιαννιτσών . Η Άννα Παγκοζίδου έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Δημοτική σύμβουλος Πέλλας (2019 μέχρι και σήμερα), τοπική σύμβολος Γιαννιτσών (2014-2019) ενώ έχει προσφέρει ανεκτίμηση βοήθεια και στήριξη σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της περιοχής. 

Με την πολλαπλή της δράση και την υποψηφιότητά της στις Δημοτικές εκλογές στηρίζει ενεργά και την ενδυνάμωση της γυναικείας συμμετοχής στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Σχετικά με την υποψηφιότητά της στο πλευρό του Στάθη Καστερίδη στον Δήμο Πέλλας η Άννα Παγκοζίδου δήλωσε τα εξής: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ευθύνη για την εμπιστοσύνη του  υποψήφιου Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού Πέλλα Δήμος για όλους, Στάθη Καστερίδη στο πρόσωπό μου. Ζητώ από τους συμπολίτες μου να με εμπιστευθούν και με την ψήφο τους να μου δώσουν την ευκαιρία να προσφέρω, , όσα περισσότερα μπορώ για μια Πέλλα εξωστρεφή, αλληλέγγυα, οδηγό στις εξελίξεις!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more