Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΚΑΜΟΖΗ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΉΜΑΡΧΟ ΙΓΝΑΤΙΆΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ




Αγαπητές συνδημότισσες,

Αγαπητοί συνδημότες,


Η ενασχόλησή μου και η πορεία μου στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης ξεκίνησε το 2014 όταν  εσείς, τιμώντας με με την ψήφο σας με εκλέξατε πρώτη δημοτική σύμβουλο με τον συνδυασμό ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ!


Από τότε μέχρι και σήμερα υπηρετώ με αδιάλειπτη καθημερινή παρουσία, με συνέπεια και μεθοδικοτητα, με ήθος και αφοσίωση το κοινό καλό από τις θέσεις που μου εμπιστεύτηκε η Δήμαρχος Σκύδρας,

της Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, της Αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας,

της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου έχοντας την εποπτεία και τον συντονισμό δράσεων για τον εθελοντισμό και την Ισότητα των φύλων αλλά και την ευθύνη της διοργάνωσης των μεγάλων εκδηλώσεων του Δήμου, της Εμποροπανήγυρης, της Ανθοέκθεσης, του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, του Καρναβαλιού Σκύδρας, που έχουν γίνει πλέον θεσμός! 

Επίσης της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Διοικητικών Υπηρεσιών.

Από τον Σεπτέμβριο  του 2022 μέχρι και σήμερα διατελώ  Προέδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και  Προέδρος της Επιτροπής Παιδείας. 


Με εχέγγυα την εμπειρία που αποκόμισα από τις θέσεις στις οποίες υπηρέτησα αλλά και την εργασιακή μου εμπειρία στην Τράπεζα απ' όπου απέκτησα την ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών και διάγνωσης των αναγκών των συνανθρώπων, με διάθεση προσφοράς στην κοινωνία, αγάπης στον τόπο μου, με αίσθημα ευθύνης, 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ

την υποψηφιότητά μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Δεν θα μπορούσα παρά να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση της Δημάρχου μας και να συμμετέχω και πάλι στο ψηφοδέλτιο της μεγάλης και ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης  ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΠΟΛΙΤΏΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ στο πλευρό της  Ιγνατιάδου Κατερίνας!


Διότι το τιμόνι του Δήμου πρέπει να κρατούν άνθρωποι με χέρια στιβαρά και καθαρά, άνθρωποι με όραμα, με σεβασμό στα χρήματα των δημοτών, με μαχητικότητα , άνθρωποι που διοικούν με διαφάνεια και αξιοκρατία, που μιλούν με έργα, άνθρωποι κοινωνικά αλληλέγγυοι! 

Ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου απαιτεί ανθρώπους με γνώση και τεχνογνωσία, με πολιτική οξυδέρκεια και αναπτυξιακό προσανατολισμό σαν την Κατερίνα Ιγνατιάδου !


Θέτω τον εαυτό μου και την πορεία μου στην κρίση των συνδημοτών !


Με την πίστη ότι ανταποκρίθηκα επαρκώς στις προσδοκίες σας, ζητώ, φίλες και φίλοι, να με τιμήσετε και πάλι με  την εμπιστοσύνη σας! 


Εσείς, με την ψήφο σας θα μου δώσετε την δύναμη να συνεχίσουμε όσα ξεκινήσαμε κι ακόμη περισσότερα !

Διότι και ξέρουμε και μπορούμε!


Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας!


Δεσμεύομαι να συνεχίσω με το ίδιο πάθος να προσφέρω  γνώσεις, εμπειρία και χρόνο χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες, με συνεχή παρουσία, με ήθος και εντιμότητα, με ορθολογική σκέψη και δημιουργική φαντασία, με αποτελεσματικότητα και σεβασμό στον δημότη!


Με εκτίμηση


Μαρία Γιακαμόζη

Υπ. Δημοτική Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more