Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

 


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Νανά Αηδόνα, κάνει την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.
Εξάλλου, την συνδέουν στενοί δεσμοί, καθώς για τρία σχεδόν χρόνια, θήτευσε στην θέση της αναπληρώτριας Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, αφήνοντας ένα σημαντικό έργο πίσω της.
Την Τρίτη 13 Ιουνίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, πραγματοποίησε την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζη.
Λίγο νωρίτερα συνάντησε στο Δημαρχείο Σκύδρας την Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιαδου, με την οποία συζήτησε θέματα της περιοχής.
Αργότερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, δεξιωθηκε τα μέλη της Επιτροπής στην Ορμα του Δήμου Αλμωπίας.
Η κα. Αηδόνα, έγραψε σχετικά στον προσωπικό της λογαριασμό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:
"Στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κάνουμε πράξη την αποκέντρωση και την επαφή με τους συμπολίτες μας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες! Στην πανέμορφη Πέλλα, είχα την ευκαιρία να συναντήσω ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα υποδειγματικά και φίλους, με τους οποίους μας συνδέει μια δυνατή σχέση αμοιβαίας εκτίμησης. Ευχαριστώ τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και καλό φίλο Danis Tzamtzis για την εξαιρετική φιλοξενία, τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου για την πολύ όμορφη και εποικοδομητική συζήτηση με την παρουσία και των συνεργατών της, καθώς και τις καλές μου φίλες από τον Σύλ. Γυναικών Όρμας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα και τους εξαίρετους συναδέλφους στην Οικονομική Επιτροπή για την άψογη συνεργασία. Συνεχίζουμε να παράγουμε απτό και μετρήσιμο έργο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more