Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Α. Φωκάς: Απαιτείται κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου

Την ανάγκη το ποδόσφαιρο να διεξάγεται εντός των γηπέδων, με όρους αθλητικούς και διαφανείς, επεσήμανε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Κεντρώων, Άρης Φωκάς κατά την ομιλία του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε σχετικά με το θέμα του ΠΑΟΚ. 

Παρά τα επίμονα ερωτήματα προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για το τι προτίθεται η κυβέρνηση να πράξει προκειμένου ο χώρος του ελληνικού ποδοσφαίρου να εξυγιανθεί, δεν έλαβε ουσιαστικές απαντήσεις.

Μάλιστα έκανε αναφορά στην παλινωδία σχετικά με το γκολ του ΠΑΟΚ  που ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του επόπτη, γεγονός που δυναμίτισε την ατμόσφαιρα, προκαλώντας το αίσθημα έντονης αδικίας στους φιλάθλους της ομάδας. «Η διαμορφωθείσα κατάσταση πληγώνει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου» σημείωσε ο κ. Φωκάς, υπογραμμίζοντας πως απαιτούνται γενναίες αποφάσεις, τις οποίες, αν η κυβέρνηση τις λάβει, θα βρει σίγουρους συμπαραστάτες.


«Απαιτούμε να εφαρμόζονται οι νόμοι. Θέλουμε ένα δίκαιο πρωτάθλημα και όχι προκλητικά μεροληπτικές συμπεριφορές υπέρ κάποιων ομάδων, μόλις ο ΠΑΟΚ «πήρε κεφάλι». Η κυβέρνηση έχει μια τεράστια ευκαιρία να γκρεμίσει το σάπιο, δείχνοντας τη δέουσα σοβαρότητα που απαιτούν οι περιστάσεις» υπογράμμισε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more