Η πιο νόστιμη Πάβλοβα που έχετε δοκιμάσει.Πρόκειται για φωλιές μαρέγκας με κρέμα γάλακτος και σάλτσα φράουλας (μπορείτε να βάλετε ό,τι φρούτο θέλετε).Θεωρείται το εθνικό γλυκό της Αυστραλίας αν και οι Νεοζηλανδοί διεκδικούν επίσης την "πατρότητα" του γλυκού.Δοκιμάστε το οπωσδήποτε!
Υλικά για τις φωλιές μαρέγκας:
150γρ. ασπράδι αυγού
150γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 βανιλίνη
1 πρέζα αλάτι
130γρ. ζάχαρη άχνη
Για το γέμισμα:
300γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Για το γαρνίρισμα:
Μαρμελάδα φράουλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου