Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ζεσταίνουν τις μηχανές οι Ρώσοι! Έτοιμοι για το χτύπημα...




Οι συνεχείς ασκήσεις και οι προετοιμασία που πραγματοποιείται καθημερινά από τις Ρωσικές ειδικές δυνάμεις, έχει αρχίσει να ανησυχεί την διεθνή κοινότητα, η οποία παρακολουθεί εναγωνίως τις εξελίξεις.
Ποιοι αυγκεκριμένα, ο ρωσικός Τύπος και τα ΜΜΕ, ασχολούνται συνεχώς με τους αλεξιπτωτιστές των VDV ειδικών σωμάτων, οι οποίοι θεωρούνται υπερδύναμοι.
Ουσιαστικά πρόκειται για 4 Μεραρχίες των 2 συνταγμάτων με 6.000 άνδρες συνολική δύναμη, ενώ υπάρχουν παράλληλα και 5 ανεξάρτητες ταξιαρχίες.
Οι ρώσοι διαθέτουν επίσης, ένα αεραποβατικό σύνταγμα πυροβολικού και ένα σύνταγμα διαβιβάσεων και αποτελούν μια ταχυκίνητη δύναμη αυξημένης ετοιμότητας
Πρόκειται για τους ίδιους άντρες που τον Φεβρουάριου είχαν σταλεί στην Συρία, με σκοπό τις έρευνες και τον εντοπισμό πληροφοριών κατά των τζιχαντιστών και της συνεργασίας τους με την Τουρκία.
Οι Ρώσοι αλεξιπτωτιστές είναι εκπαιδευμένοι ώστε να αναχαιτίζουν και να καταλαμβάνουν περιοχές εντός ολίγων ωρών, γεγονός που κινεί υποψίες για τα σχέδια του Κρεμλίνου και ειδικότερα για το τι σχεδιάζεται για την Τουρκία... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more