Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ..!


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε σύγχυση και δεν μπορεί να συνέλθει από τα ατοπήματα της έναντι του πολύπαθου Ελληνικού Λαού. Οι εκλογές που προτείνει ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τώρα είναι μια ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρό της Αλέξη Τσίπρα να ξεφύγει από τα αδιέξοδα προβλήματα που βρίσκεται αυτόν τον καιρό έναντι των δανειστών και του ΔΝΤ.
Σήμερα κανείς ψηφοφόρος δεν θέλει εκλογές, αλλά την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Σίγουρα αυτά που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός Λαός και ασφυκτιά, είναι δύσκολα και καταστροφικά.
Όμως υποχρεούται ο ΣΥΡΙΖΑ να τα επιλύσει επ’ αγαθώ των πολιτών, αφού αυτό το κόμμα τα δημιούργησε με το τέταρτο μνημόνιο, κοντά σε άλλα που δημιούργησαν οι άλλες κυβερνήσεις.
Οφείλει λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας να τα λύσει σύντομα και σε εύλογο χρονικό διάστημα, αφού σταθεί στην κυβέρνηση περισσότερο χρόνο από ότι σήμερα.
Γιατί λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης βιάζεται να κάνει εκλογές, αφού θα αφήσει στο Λαό μας την εντύπωση ότι ο χρόνος διακυβέρνησης του είναι ελάχιστος.
Έστω όμως ότι γίνουν εκλογές, γεγονός που πιθανόν να επιθυμεί και ο ΣΥΡΙΖΑ και να πλειοψηφήσει η ΝΔ, χωρίς όμως να μπορέσει να εξασφαλίσει βιώσιμη κυβέρνηση, αφού υπάρχουν πολλά κόμματα διάσπαρτα και είναι αναγκασμένη να στηριχθεί σε κάποιο άλλο κόμμα. Τότε τι νόημα θα έχουν οι εκλογές και πως θα αντιμετωπίσει την κρίσιμη κατάσταση της χώρας; Είναι μια ανάγκη που την επιθυμεί ο Λαός μας και βασίζεται πια σε τέτοια λύση.
Γιατί λοιπόν «βιάζεται» να γίνει κυβέρνηση, για να έχουμε τα ίδια και τα ίδια;
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ανάπτυξη, πρόγραμμα για όλους τους τομείς της ζωής της. Θέλει σταθερότητα, θέλει έργο και ανύψωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, θέλει σωστή εσωτερική και εξωτερική πολιτική. Θέλει ανακούφιση των επαγγελματιών, της παιδείας, της υγείας, του πολιτισμού κ.λ.π. και δεν θέλει εκλογές τώρα, αλλά θέλει από την αξιωματική αντιπολίτευση να εργασθεί και να πιέσει την κυβέρνηση να συνέλθει και να λύσει τα προβλήματα που αυτή τουλάχιστο δημιούργησε.
Η επιμονή της ΝΔ να ζητήσει εκλογές είναι φυγή του ΣΥΡΙΖΑ για αδιέξοδο και αυτή η νοοτροπία της ΝΔ είναι ένα δώρο για τον Αλέξη Τσίπρα.
ΟΧΙ λοιπόν εκλογές τώρα. ΟΧΙ λύση αδιεξόδου στο ΣΥΡΙΖΑ.

Χαράλαμπος Σαββίδης
Πολιτικός & Οικον. Επιστήμων

Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more