Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Ο Γ. Γ. ήρθε αλλά ποια είναι τα αποτελέσματα;


Το νομό Πέλλας επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός. Η επίσκεψη πραγματοποιηθηκε μετά από πρόσκληση του Βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη και σε συνέχεια των επαφών που έχει ο βουλευτής με τον Γ.Γ.Α., με στόχο την προώθηση θεμάτων του αθλητισμού της περιοχής.
Στα πλαίσια της περιοδείας ο Γ.Γ. Αθλητισμού επισκέφτηκε την Παρασκευή την Αριδαία και το Σάββατο την Έδεσσα και την Σκύδρα, και είχε  επαφές με τους Δημάρχους, με φορείς της Τ.Α., αθλητικά Σωματεία, Ενώσεις και παράγοντες του αθλητισμού. Ο ΓΓΑ θα επισκεφθεί πολύ σύντομα και τον Δήμο Πέλλας συνδυάζοντάς το με επόμενη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη.
Όλοι οι φορείς του Αθλητισμού έχουν κληθεί να συμμετέχουν ενεργά και να καταθέσουν τις προτάσεις τους κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που έχουν προγραμματισθεί. Δεν γνωρίζουμε ποια ήταν τα τελικά αποτελέσματα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο νομός και με τον αθλητισμό δύσκολα είναι να επιλυθούν. Το σοβαρότερο είναι η μεταφορά του γηπέδου της Έδεσσας από το κέντρο στο Πασά τσαίρ. Για εκεί δεν υπήρξαν δεσμεύσεις για λύση του ζητήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more