Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Η Εθνική Ενότητα παρούσα και στην Χαλκιδική!



Συνέντευξη μας παραχώρησε ο νέος υπεύθυνος νεολαίας της Εθνικής Ενότητας Χαλκιδικής, του νέου Κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη, Γιώργος Μπατζές. η συνέντευξη  Ο κος Μπατζές μίλησε για όλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χώρα, για την Χρυσή Αυγή αλλά και για τον Πάνο Καμμένο σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Δείτε παρακάτω τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις:

Ερ. Υπάρχει μέλλον στο πατριωτικό κίνημα;

Απ. βεβαίως και υπάρχει μέλλον στο πατριωτικό κίνημα διότι έγινε μια κίνηση για να ενωθεί και να δυναμώσει ο πατριωτικός χώρος ο όποιος αυτή την στιγμή στο κοινοβούλιο δεν υπάρχει και δεν εκφράζετε από κανέναν .....

Ερ.  Τι σας έκανε να αποφασίσετε να ασχοληθείτε ενεργά με την Εθνική Ενότητα;

Απ. Είμαι Έλληνας πατριώτης, αγαπώ την Ελλάδα και την βάζω πάνω από όλα ! Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια βιώνει μια οικονομικοκοινωνική και εθνική καταστροφή. Δεν μπορώ να δεχτώ σαν Γιώργος ότι το 85% της βουλής ψηφίζει επώδυνα μέτρα για τον ελληνικό λαό με την ευκολία που ανάβεις ένα τσιγάρο... δεν μπορώ να  δεχτώ ότι υπάρχουν βουλευτές κυρίως της αριστεράς οι όποιοι αποκαλούν το κράτος των Σκοπίων ως Μακεδονία .....δεν δέχομαι καθημερινά στην πατρίδα μου να εισβάλουν λαθρομετανάστες ....η κυβέρνηση να μην δίνει καμία λύση και η αντιπολίτευση να μην ασκεί καμία πίεση, Πρέπει επιτέλους να εφαρμοστούν οι νόμοι!! και τέλος πρέπει το υπουργείο άμυνας να το αναλάβει ένας Έλληνας πατριώτης γιατί  εγώ προσωπικά νιώθω ντροπή όταν καθημερινά η γειτονική χώρα παραβιάζει τα σύνορα μας! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!! η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και ο κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ με εκφράζουν απόλυτα και θα δώσω και την ψυχή μου για να υπερασπιστώ τις αξίες και τα πιστεύω μου! ΠΑΤΡΙΣ -ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ερ.  Πολλοί κατηγορούν τον Γ. Καρατζαφέρη ότι ουσιαστικά άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς καθώς στην Εθνική Ενότητα μπήκε μόνο κος Μπαλτάκος και όχι οι Π. Ψωμιάδης, Ν. Νικολόπουλος Φ. Κρανιδιώτης και άλλοι;

Απ. Ο κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ από την ημέρα που ίδρυσε τον ΛΑ.Ο.Σ. μέχρι σήμερα είναι ο ίδιος δεν άλλαξε ποτέ ούτε μεταλλάχτηκε όποιος ασχολείται με την πολιτική  γνωρίζει καλά τι θα πει Γιώργος ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ για τον πατριωτικό χώρο! ο κ.Μπαλτακος θα έχει ρολό πλει-μεικερ στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και κατά την γνώμη μου είναι ο κατάλληλος για αυτήν την θέση.....όσο για τους υπόλοιπους δεν είναι οι μοναδικοί πατριώτες στην Ελλάδα υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι άνθρωποι οι όποιοι θα είναι μαζί μας σε αυτό τον δύσκολο αγώνα....η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καλεί όλους τους έλληνες πατριώτες!

Ερ.  Μπορεί το νέο σχήμα να μπει στη Βουλή;

Απ. Η γνώμη μου είναι ότι Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ θα μπει μέσα στην βουλή! διότι είναι μια πολιτική παράταξη η όποια εκφράζει τον πατριωτισμό! το 52%των ελλήνων αποφάσισαν να μην ψηφίσουν στις τελευταίες εκλογές και ένας από τους λογούς που οδηγήθηκαν στην αποχή είναι ότι δεν τους έκφραζε κάνεις !Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ εκφράζει τον κάθε Έλληνα πατριώτη και βάζει πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον! Τέλος η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ έχει προτείνει ήδη μια διαφορετική λύση όσο αναφορά τα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας και εφόσον οι μνημονιακες πολιτικές έχουν αποτύχει ο κόσμος πιστεύω θα θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο.

Ερ.  Γιατί κάποιος να ψηφίσει την Εθνική Ενότητα και όχι την Χρυσή Αυγή;

Απ. Μπορεί τα ΜΜΕ και πολύς κόσμος να παρουσιάζει την ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και την χρυσή αυγή ως "όμοια" κόμματα οι διαφορές όμως είναι μεγάλες........1ον ποτέ στέλεχος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ δεν πρόκειται να χτυπήσει λαθρομετανάστη ούτε γυναίκα πολιτευτή άλλου κόμματος.....αυτές οι κινήσεις είναι άνανδρες και δεν έχουν καμία σχέση με το ήθος του πατριωτισμου !2ον ποτέ από βουλευτή  μας δεν θα ακουστεί η φράση "sieg heil" στο ελληνικό κοινοβούλιο διότι αυτήν την φράση την χρησιμοποιούν χιτλερικοί που σκότωσαν χιλιάδες προγόνους μας ! Εμείς εκφράζουμε τον πατριωτισμό και οχι τον ναζισμό.....είναι 2 έννοιες διαφορετικές όποιος γνωρίζει την σημασία και των 2 τότε καταλαβαίνει και ποιες είναι οι διαφορές μας!

Ερ. Τι σημαίνει για την Χαλκιδική η δική σας ενασχόληση;


Απ. Είμαι ένας άνθρωπος ο όποιος ήμουν πάντα ενεργός πολιτικά  πιστεύω πως όλοι οι νέοι πρέπει να κάνουν ότι και εγώ.....Με την ψήφο τους και τους αγώνες τους πρέπει να υπερασπίζονται τα πιστεύω τους τις αξίες και τα ιδανικά τους! για μένα οι πολιτική είναι τρόπος ζωής και αν κάποιος αποφασίσει να αγωνιστεί μαζί μας ως νεολαίος να ξέρει ότι εγώ για τα πιστεύω μου δίνω μέχρι και την ψυχή μου! ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟ! Το μήνυμα που θα στείλω στους νέους και τις νέες της Χαλκιδικής ειναι: ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ!ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more