Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Επίδειξη δύναμης από τον Αλμωπό 5-0 την Γουμένισσα



Μπροστά σε 2000 οπαδούς και φίλους της ομάδας του ο Αλμωπός Αριδαίας μπήκε με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα των Πρωταθλητών των ΕΠΣ Πέλλας, Ημαθίας, Κιλκίς και Χαλκιδικής νικώντας με 5-0 το Πάικο Γουμένισσας. Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Πέλλας από το πρώτο λεπτό έδειξαν ποιο είναι το αφεντικό και προηγήθηκαν με τον συνήθη ύποπτο Προβατίδη. Το 2-0 έγινε με τον Καπουσούδη  στο 24΄που μπήκε σφήνα και εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι χάνοντας κάποιες ευκαιρίες όπως όμως και οι γηπεδούχοι. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου φάνηκε ο Αλμωπός Αριδαίας να θέλει να κρατήσει δυνάμεις εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Το 3-0 όμως ήρθε στο 80΄και πάλι με τον Καπουσούδη σε ένα απίστευτο σόλο που θύμισε γκόλ Α εθνικής. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι ήταν απόντες καθώς δυο λεπτά αργότερα έγινε τα 4-0 με τον Καραδήμο που έπαιζε το 1-2 και σκόραρε με πλασέ ενώ τον τελικό δείκτη του σκορ διαμόρφωσε ο νεαρός Τσιμτσιρίδης που μπήκε αλλαγή στο 88΄. Σίγουρα οι αλλαγές βοήθησαν τον Αλμωπό να δώσει έκταση στη νίκη του. Πολύ καλή η διαιτιτική τριπλέτα Καραλιόλιος (Στεφούλης – Φαλτάκας Σ.Δ. Γρεβενών). 



Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΛΜΩΠΟΣ: Χρήστου, Ελευθεριάδης Θ., Καλαϊτζίδης, Ζαρογιάννης, Μπογδάνης, Καμπάνης, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης Γ., Καραγιαννίδης, Προβατίδης, Παπαδόπουλος. ΠΑΓΚΟΣ: Κοβάτσης, Τσιμτσιρίδης, Κιουλτζόπουλος, Αποστόλου, Καραδήμος, Κουτρούμπαλος, Σκέντος.

ΠΑΪΚΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ: Δουλκερίδης, Τουλγαρίδης, Μυλωνάς, Δελληγιώργης, Βογιατζής, Μαραντίδης, Βουτσάς, Σαμαράς, Δασκάλου, Καραελευθερίου, Χατζηασλανίδης. ΠΑΓΚΟΣ: Αβραμίδης, Τσιαγαννίδης, Βούζας, Αγτζίδης, Παπακαρμέζης, Μάρκος, Πεχλιβάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more