Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Δείτε τα EX OFICIO μέλη της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ από την Πέλλα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου της ΝΔ με τη ψήφιση του νέου καταστατικού του κόμματος.
Με καθολική αποδοχή του προσχεδίου με τροποποιήσεις που αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ψηφίστηκε το τελικό κείμενο του νέου καταστατικού της ΝΔ.
Αλλαγές έγιναν στο άρθρο 9 που αφορά στη σύγκληση του συνεδρίου και δίνεται η δυνατότητα στην οργανωτική επιτροπή να καλεί το 1/10 των αιρετών μελών, από παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς. Στη συγκρότηση του συνεδρίου περιλαμβάνονται οι περιφερειακοί σύμβουλοι στις περιφέρειες εκείνες που δεν έχει εκλεγεί βουλευτής της ΝΔ, σε αριθμό ίσο με τον αριθμό των βουλευτών.
Αλλαγή έγινε και στο άρθρο 15. Σε περίπτωση που ο πρόεδρος δηλώσει κώλυμα και δεν υπάρχουν αντιπρόεδροι, καθήκοντα προέδρου ασκεί ο γραμματέας της ΠΕ εφόσον είναι βουλευτής. Σε διαφορετική περίπτωση καθήκοντα αναλαμβάνει ο γραμματέας της ΚΟ και αν και εκείνος κωλύεται, τότε αναλαμβάνει το αρχαιότερο μέλος της ΚΟ.
Επίσης ο προσωρινός πρόεδρος δεν μπορεί να διαγράψει κανέναν.
Για τη συγκρότηση της ΠΕ αποφασίστηκε ο συνολικός αριθμός των μελών να είναι 300, 150 αιρετά και 150 μη αιρετά μέλη.

Έτσι με το νέο καταστατικό μέλη της πολιτικής επιτροπής εκτός από τους εκλεγμένους Διονύση Σταμενίτη και Νίκο Θωμαϊδη ως EX OFICIO είναι οι ακόλουθοι:

Γιώργος Καρασμάνης Βουλευτής Πέλλας
Απόστολος Τζιτζικώστας Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Γρηγόρης Στάμκος Δήμαρχος Πέλλας

2 σχόλια:

  1. "ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ". ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ. Ο Π@@ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΣΗΦΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ν.Δ. χα**χα**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O DITHEN NEODIMOKRATIS POY KSEROGLIFETE STA PODIA TON SIRYZAION MONO H PE TOU ELEIPE
    EKEI STIN ND DEN PATE KALA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more