Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Παρών ο Ι. Τσώτσος στην επίσκεψη της Ντόρας στην Πιερία!




Κέρδισε τις εντυπώσεις η Ντόρα Μπακογιάννη κατά την επίσκεψή της στην Κατερίνη όπου πραγματοποίησε ομιλία το βράδυ της Παρασκευής με θέμα το προσφυγικό ζήτημα, στο Επιμελητήριο Πιερίας. Το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος. 
Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Πιερίας με θέμα το προσφυγικό ζήτημα
Η Βουλευτίς Α’ Αθηνών και πρώην Υπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Κατερίνης, τη ΝΟΔΕ Πιερίας και το Επιμελητήριο Πιερίας όπου σε ανοιχτή εκδήλωση τοποθετήθηκε ευθέως σε όλα τα καίρια ζητήματα. Προηγήθηκε συνέντευξη τύπου με τους τοπικούς δημοσιογράφους.

ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ 


Με τη φράση «το κόστος των εκλογών είναι μικρότερο από την παραμονή της Κυβέρνησης στην εξουσία», η Ντόρα Μπακογιάννη κατέρριψε και τον τελευταίο ενδοιασμό για το αν είναι απαγορευτική για τα οικονομικά της χώρας μια ακόμη εκλογική διαδικασία.


Στην εκδήλωση στο Επιμελητήριο, η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για το προσφυγικό ζήτημα, τους «ατυχείς» Κυβερνητικούς χειρισμούς και τη στάση της Ευρώπης. Σχολίασε τα νέα μέτρα που προωθούνται, τους φόρους που αποτελούν τροχοπέδηγια την ανάπτυξη αλλά και την απαγόρευση έκφρασης γνώμης σε δημοσιογράφο κάνοντας λόγο για την ελευθεροτυπία στο πλαίσιο μιας δημοκρατικής χώρας.



Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, και σύσσωμη η τοπική ηγεσία της ΝΔ στην Πιερία. 
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου τίμησε την κα Μπακογιάννη για τη συνεισφορά της στην επίλυση του χρόνιου ζητήματος της βίζας επί υπουργίας της.


Πηγή: http://www.epirroes.gr/2016/04/blog-post_9.html?spref=tw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more