Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΠΕΛΛΑ…ΣΤΙΚΑ

Και ενός κακού μύρια έπονται και ήρθε προ ετών το ένα και έκτοτε έρχονται συνεχώς κακά στραβά κι ανάποδα και θα συνεχίσει το ίδιο εις τον αιώνα τον άπαντα και αλή και τρισαλή. Και χρόνια τα λέγαμε και τα γράφαμε και τα λέμε και μας λέγανε και μας λένε κινδυνολόγους και σήμερα φτάσαμε σ’ ένα σημείο όπου δεν υπάρχει σωτηρία και γυρισμός. Μήτε εκλογή Προέδρου μας σώνει μήτε εκλογές μήτε ΣΥΡΙΖΑ και πολύ περισσότερο δεν υπάρχει σωτηρία με αυτούς που μας κατάντησαν έτσι. Ας το καταλάβουμε, ας το νιώσουμε ότι τελειώσαμε σαν όχλος, σαν λαός, σαν έθνος και σαν κράτος και ο σώζων εαυτώ σωθήτω. Και οι δράστες του προμελετημένου εγκλήματος ας δούνε κι ας παραδειγματιστούν από τα περί Γιουγκοσλαβίας από το τι έπαθαν Καντάφι, Σαντάμ και το κακό συναπάντημα διότι φωνή λαού οργή θεού. Ήδη είχαμε ψοφήσει από το 2000 κι εντέφθεν και φτάσαμε κούτσα κούτσα στο 2008 και οι κυβερνώντες και διοικούντες χρόνια τώρα έκαναν τεχνιτή αναπνοή επί πτώματος και ανανήψεις κι εμείς βαδίζαμε με όπλο την ελπίδα διότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Τώρα είναι αργά κι άχρηστα και τα λόγια και τα έργα και οι κάθε είδους κυβερνήσεις κι πρόεδροι κι αντιπρόεδροι, σ’ έναν λαό σε μια χώρα που ήδη πέθανε κι αυτοί αντί για γολγοθά και ομαδικές ταφές ονειρεύονται ακόμη ανάσταση.

Και ένεκα του ότι μωραίνει ο κύριος ων βούλεται απωλέσει έτσι χαζεύουν κάποιοι και μεταξύ αυτών και ο Γιωργάκης που αντί να ψάχνει φωλιά και καταφύγιο για να γλυτώσει αυτός ψάχνει εξουσίες και νέο κόμμα. Και πολλοί και διάφοροι οι μιμητές με αμίμητους αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ που ελπίζουν, πιστεύουν και υπόσχονται ενώ οι προηγούμενοι έκαναν το παν για να τους παραδώσουν μία κατάσταση που δεν ελέγχεται και δεν θεραπεύεται. Κι έτσι κοντά στα ξερά σύντομα θα καούν και τα χλωρά και θα πληρώσουν το αυτό και οι ένοχοι και οι αθώοι. Διότι υπάρχουν και αθώοι και αδαείς που ακόμη πιστεύουν κι ελπίζουν. Κι ακούνε πως το τάδε μέτρο π.χ. θα εφαρμοστεί μετά το 2017 ή το τάδε έχει χρονικό ορίζοντα πενταετίας και χαίρονται σε μια χώρα που έχει χρονικό ορίζοντα ωρών και ημερών και κάθε βράδυ δεν ξέρεις τι σε περιμένει την αυγή. Άχρηστα των αχρήστων ότι και να πούμε ότι και να γράψουμε διότι όπως προαναφέραμε τίποτα μα τίποτα δεν μας σώνει. Ακόμη και αυτή η πρόταση για πρόεδρο τον Σταύρο Δήμα εκ του πονηρού κατατέθηκε για να συντομεύσει την καταστροφή διότι αν θέλανε πρόεδρο αντί για τον Σταύρο Δήμα αν προτείνανε τον Σταύρο Παράβα περισσότερες πιθανότητες είχε να εκλεγεί. Αυτό όμως έγινε διότι αφήνει μια ακτίδα φωτός, στην συνέχεια για να επανέλθουν τα ίδια τέρατα στην εξουσία.

Ελπίζουν με το σατανικό και διαβολικό τους μυαλό διότι άλλο σατανάς και άλλο διάβολος και κακώς τους συγχέουμε πως θα έχουμε ένα δύο μήνες χαμό και καταποντισμό άμεσο και μεγαλύτερο από τον σημερινό και έναν ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση που θα βάλλεται από παντού και τότε ο κυρίαρχος λαός θα πει, «βρε καλύτερα είμασταν με τους προηγούμενους». Έτσι πιστεύουν ότι θα ξαναεπιστρέψει ο κόσμος σ’ αυτούς κατά το μη χείρον βέλτιστον, και μ’ ένα σμπάρο δύο τριγώνια που λέει κι η παροιμία ή αν θέλετε δύο σε ένα που λέει και η διαφήμιση. Δηλαδή και ξανά στην εξουσία το φοβερό δίδυμο και ο ΣΥΡΙΖΑ στα προ της κρίσεως ποσοστά του. Το τι θα δούμε από τούδε και στο εξής και τι θα τραβήξουμε ξεπερνάει κάθε είδος έργο τρόμου του Χόλυγουντ. Ακόμα κι εκείνη η ταινία με την καταστροφή του κόσμου μία απλή πρωτομαγιά θα είναι μπροστά σ’ αυτά που έπονται και δεν …ντρέπονται.

Και τι να πούμε τι, τι να τραγουδήσουμε ή μάλλον τι να τραγωδίσουμε διότι περί τραγωδίας πρόκειται και περί οργανωμένου και προμελετημένου εγκλήματος που κάποιοι δράστες δυστυχώς θα την γλυτώσουν διότι θα προλάβουν να φύγουν. Ως εκ τούτου τας πύλας τας πύλας, που λέει και η Εκκλησία, να μην προλάβει να ξεφύγει κανένας όταν έρθει η ώρα της κρίσης και της εκδίκησης.


Μ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more