Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΤΕΛΙΚΟ: Δημήτρης Ταπαζίδης-Θανάσης Γίδαρης!


Κλείδωσαν οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της Κυριακής αναφορικά με την ανάδειξη του νέου Προέδρου της ΝΟΔΕ Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας. Δυο θα είναι οι υποψήφιοι που σε λίγες ώρες θα καταθέσουν και επίσημα τις υπογραφές που συνέλεξαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ Πέλλας επί της Εγνατίας στην Έδεσσα.  Η κόντρα αυτή ίσως έχει και σημειολογική αναφορά μιας και αναμετράται ο Δημήτρης Ταπαζίδης από τον ορεινό όγκο με τον Θανάση Γίδαρη από τον κάμπο. Ο Δημήτρης Ταπαζίδης είναι εκπαιδευτικός και στο παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος τη τοπικής Έδεσσας, Νομαρχιακός σύμβουλος, αντινομάρχης και Δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας καθώς και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας. ο Θανάσης Γίδαρης είναι εν ενεργεία πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας και στις τελευταίες εκλογές κατήλθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πέλλας με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Στάμκου χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί. Ξεκαθάρισε και η λίστα με τους εκλέκτορες θα είναι μειωμένοι στην ΟΝΝΕΔ καθώς διαθέτει 12 αντί για 13. Έτσι ξεκαθάρισε και το εκλεκτορικό σώμα. Μένει τώρα να δούμε τις συμμαχίες, τις στηρίξεις και το τι μέλει γενέσθαι εν όψει των εκλογών. 

9 σχόλια:

  1. Ε...οχι και τελικος αυτη η αναμετρηση. Ουτε προκριματικα για το βαλκανικο πρωταθλημα δεν μοιαζει. Ο μονος "χαμενος" της υποθεσης θα ειναι τελικα ο Λακης που διχως λογο εβαλε απεναντι του τους παντες. Το "δουλεμα" στον Ζερζη και σε δυο-τρεις ακομη μπορει να επιασε προσωρινα, αλλα το κολπο ηταν επιφανειακο και δεν περασε. Και δεν ειναι οτι του την φυλανε μονον οι εχθροι του. Θα του την στησουν και ορισμενοι φιλοι του στο μελλον για αυτες τις κουτοπονηραδες. ΤΑΠΑΖΙΔΗΣ- ΓΙΔΑΡΗΣ double scor !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΛΙΑ ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!
      ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ

      Διαγραφή
    2. Ένας είναι η σημαντικότερος πολιτικός στην Πέλλα. Και την άλλη φορά θα είναι και βουλευτής. Οι υπόλοιποι μπούλιδες ας ρουφήξουν το αυγό τους

      Διαγραφή
  2. ntropi ayth h anametrish gia to nd. o enas to palio kai allos to skarto paron. o tapa pantos otan htan sto komma epi karamanli eperne 33%. o allos eftase to komma sta pososta pollan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΝΔ; ΟΙ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ. Ο ΑΛΚΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TZITZIKOSTAS-MEIMARAKHS THA EINAI H KONTRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ND-POLLAN STO TELOS NA MHN KATALHKSEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΙΟΓΚΑΣ
    ΑΥΤΟΣ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΕΙ ΥΠΟΨ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε κάθε μ@#$%ία που γράφεις σε βαρος του πλιόγκα θέλω να πιστεύω πως πληρώνεσαι καλά.εκτός και αν είσαι απλά ανόητος και το κάνεις εκ πεποιθήσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more