Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΕΙΣ


Εδώ είμαστε και πάλι, με το ΘΕΜΑ του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στο οποίο το τραγούδι «πήραμε την κάτω βόλτα» ταιριάζει γάντι θα έλεγα.
Το θεραπευτήριο, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, και για να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ορισμένοι που κοιμούνται όρθιοι και πληρώνουν ξενοδοχείο, ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Μόνο που έχει να παίρνει χρωστούμενα από τον ΕΟΠΥΥ πάνω από 200,000,000 (210 ήταν μέχρι πρόσφατα, και το φέσι ανεβαίνει κι άλλο), ΔΕΝ χρηματοδοτείται κανονικά όπως τα νοσοκομεία των Αθηνών, χρωστά σε προμηθευτές , κλπ, κλπ, κλπ, επαναλαμβάνω, για να μη ξεχνιόμαστε, και ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ, το ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ δηλαδή οι «αρμόδιοι» και τα τσιράκια τους, να «χτυπά πίσω» πλέον σε ΟΛΑ, το έβαλαν στο ΙΔΙΟ ΛΟΥΚΙ με τα υπόλοιπα ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ νοσοκομεία….
ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ σε πολύ γενικές γραμμές είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, εκεί που ΟΛΑ πλέον πηγαίνουν με τις «ευλογιές των αρμοδίων», με…. Την όπισθεν.
Θα αναφερθούμε λεπτομερώς επ’ αυτού σε επόμενο άρθρο.
Διάβασα ένα άρθρο που αφορά το Παπαγεωργίου, και έχει να κάνει με….. «επισκέψεις πολιτικών» οι οποίες είναι γνωστό γιατί γίνονται….
Να το άρθρο….
«Στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» κλιμάκιο της ΝΔ.
Το Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκαν, σήμερα ο τομεάρχης Υγείας ΝΔ Κέλλας Χρήστος, ο Αθανασάς Θεοδόσης τέως διευθυντής υπουργείου υγείας και ο Μελετιάδης Μιχάλης υπεύθυνος τομέα υγείας Βορείου Ελλάδας.
Το κλιμάκιο της ΝΔ συνόδεψαν στο «Παπαγεωργιου» ο δήμαρχος Χορτιάτη-Πυλαίας κ. Καϊτεζίδης και ο βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης κ. Σάββας Αναστασιάδης.
Κατά την επίσκεψή τους συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Νοσοκομείου Κ. Παπά αλλά και τον Διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας Τάσο Κυριακίδη.
Μετά τη ξενάγηση ακολούθησε ευρεία σύσκεψη με κυρίαρχο θέμα το γνωστό πρόβλημα χρηματοδότησης που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό το Νοσοκομείο.»
ΠΗΓΗ: vimapress.gr
ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Και δεν είναι βέβαια οι μοναδικοί που έκαναν την «τσάρκα» τους προς Παπαγεωργίου μεριά, υπήρξαν και άλλοι, διαφορετικών «αποχρώσεων» που πήγαν να δουν ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, να δουν αν ΠΕΤΥΧΑΝ στο 100% τη διάλυση της υγείας, η αν τους γλύτωσε τίποτα….
Όχι τίποτα άλλο, αλλά ΑΝ γλύτωσε κάτι, θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να πάει και αυτό κατά διαόλου.
Και βέβαια, θα επαναλάβω την ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ που δέχεται το Παπαγεωργίου, το ΠΑΙΧΝΙΔΙ που παίζουν στην πλάτη του, και στην πλάτη των ασθενών οι «αρμόδιοι της υγείας», όπως επίσης θα επαναλάβω, είπαμε, για να μην το ξεχνάμε αυτό όπως θα συνέφερε ΠΟΛΛΟΥΣ, πως οι συγκεκριμένες «τακτικές» ΔΙΑΛΥΣΗΣ, σπρώχνουν τον κόσμο προς την Ιδιωτική Περίθαλψη ΑΝ βέβαια έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Επίσης, πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ προς το Παπαγεωργίου.
«ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ».
Και επανέρχομαι στις «πολιτικές επισκέψεις», οι οποίες ΔΕΝ είναι βέβαια για να λύσουν προβλήματα, αλλά για να βγουν φωτογραφίες, μπας και πάρουν οι….. «επισκέπτες» και τα κόμματα τους καμιά ψήφο παραπάνω από τον ΒΟΙΔΟΛΑΟ (που έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Στράτος) , με του οποίου την ΥΓΕΙΑ και τη ΖΩΗ παίζουν στα γραφεία του Υπουργείου οι ΜΠΛΕ, ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ, ΟΙ …….
Τα προβλήματα Συνέλληνες του Παπαγεωργίου, δεν είναι τωρινά… Είναι πολλών χρόνων, είναι από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η λειτουργία του.
Για τον κοσμάκη ήταν και είναι ένα ΚΟΣΜΗΜΑ, αλλά για κάποιους άλλους, είναι ένα ΑΓΚΑΘΙ το οποίο κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να το ξεριζώσουν.
Θα επανέλθω…

Βασίλης Τσούγκαρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more