Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Στο περιθώριο τα Πολλανάκια στο νομό Πέλλας....

Οι εξελίξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας είναι σοβαρές και μεγάλες. Φαίνεται λοιπόν ότι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι διεργασίες ιδιαίτερα ύστερα από τις εκλογές. Στο περιθώριο έστειλε ο κόσμος με την επιλογή όλες τις ακραίες φωνές στη ΝΔ αλλά και τα λεγόμενα Πολλανάκια. Δηλαδή τα ορφανά που άφησε ο Αντώνης Σαμαράς και υπάρχουν ακόμη στη ΝΔ. Τι και αν κόλλησαν προσωρινά στον Άδωνι Γεωργιάδη ή και στον Κυριάκη Μητσοτάκη. Ο νέος Πρόεδρος της ΝΔ δεν ξεχνά ποιοι ήταν οι φορείς αυτοί που αφαίρεσαν το δικαίωμα στον πατέρα του και Πρωθυπουργό του 90-93 να συνεχίσει την πολιτική ήπιας προσαρμογής ανατρέποντας βίαια την Κυβέρνηση του. Τα σημερινά απομεινάρια προσπαθούν με τακτικές καμαρίλας, βαρονίας κληρονομικότητας να επιβιώσουν πολιτικά στην κεντροδεξιά. Μάλιστα αγκαλιάζουν υποσχόμενοι λαγούς με πετραχήλια και προσπαθώντας να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές γραβάτες, θέσεις σε ψηφοδέλτια σε ανθρώπους που πριν από λίγους μήνες είδαν το φως το αληθινό και προσχώρησαν στη ΝΔ. Ίδωμεν αλλά πηγές από τα κεντρικά αναφέρουν ότι έχουν γνώση οι φύλακες και ότι καλά θα κάνουν να μην ξύνονται στην γλίτσα του τσοπάνη μιας και αποτελούν μειοψηφία στη Νέα Δημοκρατία. 

4 σχόλια:

  1. ayta na ta peite ston Pliogka kai ton Argiro poy itan ta prota Polanakia kai pou ta exoun vrei tora xana gia na kanoun koumanto. Tha pesei i mouri tous sto patoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ νομίζω ότι για τον δεύτερο έχεις δίκαιο αλλά για τον πρώτο δεν ισχύει αυτό. Ο Πλίογκας είναι άξιο και αδικημένο στέλεχος και τώρα είναι υποχρεωμένος να καθαρίσει το κόμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ntropi kai aisxos gia olous. auton apo thn kria brisi ton ksexasate. den einai mesa. dromo oloi autoi. o kyriakos gnorizei poioi etrexan sthn pella to 93 kai erixan ton psilo. meta etrogan kai tis bides sto kefali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον Διονυσάκη τον ξεχάσατε που έτρεχε για τον παρανό; Ήττα στην Έδεσσα, ήττα στα Γιαννιτσά που στήριξε το 32% ήττα και στην Σκύδρα που βγήκε ο ιδιαίτερος του Καρασμάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more