Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Γυαλιά καρφιά στην Σκύδρα με φόντο τη συνέντευξη Καραγιάννη στην Πέλλα τηλεόραση

Παλαιοί φίλοι που σήμερα ήρθαν σε κόντρα λόγω του Άρτου και των θεαμάτων...
Φαίνεται πως ντόμινο εξελίξεων προκάλεσε η συνέντευξη του Μιχάλη Καραγιάννη στην Πέλλα τηλεόραση και η αναφορά του για Άρτο και θεάματα από την δημοτική αρχή Σκύδρας. Απάντηση έδωσε ο Πρόεδρος του Χωριού Πετριά Γρηγόρης Βόλτσης. Ο κος Βόλτσης ανέφερε τα ακόλουθα:

Αγαπητοί μου Συνδημότες
Πέρνοντας την αφορμή απο την συνέντευξη του κ.Μιχαλη ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου μας οποίος λίγο πολύ είπε ότι η Δημοτική Αρχή ΚΑΚΩΣ πρόσφερε ''ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ'' σε όλα τα χωριά μας κατά το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας, καταλαβαίνουμε όλοι μας τι θα τραβούσαμε στα χωριά μας σε περίπτωση που εκλεγόταν αυτός Δήμαρχος.θα πρέπει να γνωρίζει και να καταλάβει ότι Δημος Σκύδρας ΔΕΝ είναι μόνο η Σκύδρα των 5.000 κατοίκων ,αλλά και οι υπόλοιποι 15.000 περίπου κάτοικοι που είμαστε στα χωριά μας.

Γι' αυτό συγχαιρουμε την Δήμαρχο μας Κατερίνα Ιγνατιάδου και τον πρόεδρο ΕΦΑΚΠΠ Στελιος Σουρουτζιδης για την ιδέα τους και απόφαση τους να δώσουν σε όλα τα χωριά μας τα απαραίτητα εδέσματα για να γιορτάσουμε τσ κούλουμα.
Σε όλες τις τοπικές κοινότητές μας είχαμε συμμετοχή του κόσμου και όλοι τους χάρηκαν και γλέντησαν σε στεγασμένους χώρους (λόγω βροχής) ενώ μοιράστηκαν και σε απόρους στα σπίτια σε άτομα που δεν μπορούσαν να έρθουν.
Τα συνολικά έξοδα του ΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΟΣ που πρόσφερε η Δημοτική Αρχή σε όλο τον Δήμο ήταν περίπου 14.000 ευρώ, όταν άλλες χρονιές 2010-2011 ηταν περίπου 45.000 ευρώ και μόνο για την Σκύδρα!!!!!
Ο κόσμος ας κρίνει την διαφορά.

Εμείς κ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ τα τοπικά έθιμα και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις θέλουμε να τίς διατηρούμε και ευχαριστούμε την Δήμαρχο μας που παρ' όλο την οικονομική κρίση που όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει βρίσκει τον τρόπο και μας βοηθάει.
Οσο για την αυτοπροβολή που λέει οτι κάνει η Δημοτική Αρχή δια των εκδηλώσεων ,εσάς κανείς ΔΕΝ σας απαγόρευσε να παρευρεθείτε και προβληθείτε. Εχετε '' ΛΑΜΨΗ ". δια της απουσίας σας από όλα τα μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα που έχει κάνει ο Δήμος μας όπως. π.χ. Εμποροπανήγυρη, Βράβευση Μαθητών που αρίστευσαν, Αναμα Χριστουγεννιάτικου Δένδρου, Καρναβάλια, Ολυμπιακή μαθητιαδα 2016 και απο κάθε εκδήλωση που γίνονται στα χωριά μας, όταν μάλιστα κάθε φορά πάντα κάποιος Δημοτικός Σύμβουλος σας ΔΙΝΕΙ τα εύσημα στήν Δήμαρχο μας ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ για κάθε εκδήλωση που κάνει.
Ευτυχώς κύριε ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ τώρα ακόμα και οι πιο δύσπιστοι συνδημότες μας πλέον κατάλαβαν τίς προθέσεις σας και ιδιαίτερα εμείς στα χωριά μας περισσότερο.
Υ.Γ. Σας περιμένουμε στην άλλη εκδήλωση μας την ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΠΕΤΡΙΑΣ (ΠΛΕΥΡΩΜΑ-ΛΟΥΤΡΟΧΩΡΙ)
ΒΟΛΤΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more