Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Κάνει κόμμα ο Καραμανλής...




Πολιτικά μηνύματα ανακαλύπτουν πίσω από τον επικήδειο λόγο, του Κωνσταντίνου Καραμανλή για τον συνεργάτη του, Γιάννη Αγγέλου.
Ο πρώην πρωθυπουργός, σχολίασε πως «το φως κερδίζει το σκοτάδι» και πολλοί βρήκαν αφορμή να σχολιάσουν για επάνοδο του κ. Καραμανλή στην πολιτική σκηνή της χώρας.
Μάλιστα υπάρχουν αναφορές για διφορούμενο νόημα της φράσης, υποστηρίζοντας πως ο κ. Καραμανλής ήθελε να αφήσει να εννοηθεί πως δεν έχει τελειώσει ακόμη η μάχη του.
Σύμφωνα λοιπόν με τους υποστηρικτές του κ. Καραμανλή, προμηνύουν ότι είναι προ των πυλών η ανακοίνωση του νέου κόμματος, ονόματι "ΦΩΣ", αλλά τα γεγονότα δεν είναι με το μέρος τους, καθώς οι βουλευτές του πρώην πρωθυπουργού έχουν "τελειώσει" από την πολιτική σκηνή της χώρας.
Όταν η Ν.Δ έχασε τις τότε εκλογές, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί από την θέση του ο κ. Καραμανλής, έκλεισε και ο κύκλος των τότε βουλευτών, οι οποίοι πλέον θεωρούνται παλιά "υλικά".
Βέβαια, ο ίδιος ο κ. Καραμανλής διατηρεί ακόμη μια απόμακρη στάση από τα ΜΜΕ και δεν έχει αναφερθεί στις εν λόγω πληροφορίες, ωστόσο κατά την διάρκεια της θητείας του, το ρητό του ήταν: «ένας πολιτικός δεν πρέπει να μιλάει ποτέ για τον εαυτό του , αλλά να μιλάνε οι άλλοι για αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more