Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Θερμά συγχαρητήρια στο Αστυνομικό Τμήμα Μύκης!




Εντυπωσιασμένοι έμειναν οι μαθητές και το προσωπικό του 8/θέσιου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Μύκης, στα Πομακοχώρια της Ξάνθης, από την εκδήλωση για την ενημέρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, που έγινε με πρωτοβουλία του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής.
Συγκεκριμένα, η διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, ανθυπαστυνόμος Χρυσούλα Καζάκου, ήταν εκείνη που προχώρησε σε αυτή την ωφέλιμη ενέργεια, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει και αυτή η πλευρά της Ελλάδας…
Το σχολειό προχώρησε στη σύνταξη επιστολής, θέλοντας να ευχαριστήσει την όμορφη και πάνω απ’όλα, επαγγελματία, αστυνομικό.
Παρατίθεται μέρος της επιστολής ευχαριστιών: «Το γεγονός της αγαστής συνεργασίας των αρμοδίων Υπηρεσιών του Ελληνικού Κράτους, ειδικά στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της πατρίδας μας, φέρνει σαφώς το καλύτερο αποτέλεσμα και την ανύψωση του μορφωτικού και εν γένει του πνευματικού επιπέδου των παιδιών μας. Κλείνοντας την παρούσα επιστολή, σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και ευχόμαστε στο μέλλον την επιτυχή – όπως η συγκεκριμένη εκδήλωση – επανάληψη παρόμοιων ενεργειών – δράσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more