Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Επέστρεψαν τα "Golden Boys" στο Μαξίμου!

max

Δυστυχώς η Κυβέρνηση της «Πρώτη φορά Αριστεράς» αποδείχτηκε η πιο σαθρή κυβέρνηση από την μεταπολίτευση και μετά! Δυστυχώς μπήκε στο κλίμα του «λεφτά υπάρχουν». Πιο συγκεκριμένα Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα επικοινωνίας λαμβάνει μισθό 9000 Ευρώ για τις συμβουλές του! Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, σε σχετική ερώτηση με θέμα «δαπάνες της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού για συμβουλευτικές υπηρεσίες» κατέθεσε σχετική ερώτηση απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Επικρατείας, ζητώντας απαντήσεις.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής του Ποταμιού το ποσό εγκρίνεται για το χρονικό διάστημα από 1/3/2016 μέχρι και 31/7/2016.

«Προκαλεί εύλογη απορία για ποιους λόγους κρίνεται απαραίτητη η παροχή υπηρεσιών προς την Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, από εξωτερικούς συμβούλους, όταν κατά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο σύμφωνα με την με Αρ. Πρωτ. ΤΚΕ/Φ.2/3871/12-02-2016 απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Βερναρδάκη, στις Γενικές Γραμματείες Πρωθυπουργού και Κυβέρνησης, και του Υπουργού Επικρατείας έχουν προσληφθεί συνολικά 171 μετακλητοί υπάλληλοι, ειδικοί σύμβουλοι, ειδικοί και επιστημονικοί συνεργάτες» επισημαίνει στο κείμενο της ερώτησης του ο βουλευτής.

Ο ίδιος προσθέτει: «Εκτός βέβαια και εάν θεωρείται ότι η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού δεν είναι επαρκώς και άρτια στελεχωμένη ώστε να αναλαμβάνει η ίδια μέσω των πάσης προέλευσης συνεργατών της τον συντονισμό, τη διοργάνωση και τις δράσεις επικοινωνίας των εκδηλώσεων που αναλαμβάνει» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more